USVOJILA JE TR0JE DJECE I URADILA DNK: Kad su stigli rezultati, zanijemila je od ŠOKA, desilo se gotovo NEMOGUĆE

Nakon razvoda u svojim tridesetima, Katie Page se našla u stanju dezorijentacije. Njene težnje za majčinstvom i velikom obitelji činile su se nedostižnima nakon raspada braka. Nije ni slutila da čeka neočekivanu budućnost.

 

 

Ne znajući što nosi budućnost, Kate je donijela životnu odluku da primi dijete u svoj dom putem posvojenja. Godine 2015. samoinicijativno se prijavila za udomiteljstvo. Ubrzo nakon toga dobila je zahtjev za posvojenje dječaka koji je bio primljen u bolnicu.

 

Objasnila je da je u stanju panike hitno došla do svoje majke i zatražila njezinu prisutnost u svom domu sljedećih mjeseci. Ogromna odgovornost brige o 14-mjesečnom djetetu i novorođenčetu bila joj je potpuno strana i nije joj preostalo ništa drugo nego potražiti pomoć.

 

Proširivši obitelj, u svom domu primila troje djece, od kojih je jedan Grayson. Pala joj je na pamet pomisao da posvoji djevojčicu, što ju je navelo da u okrilje dovede malu Hanu. Bez Katienog znanja, Hana je Graysonova polusestra.

 

Postojala je neobjašnjiva sila koja me vukla prema toj mladoj djevojci, a nakon razmišljanja, činilo mi se kao da je božanska prisutnost Boga u našoj sredini. Od sve djece, moja je pozornost stalno vraćala na nju is vremenom je našla put do našeg doma. Zanimljivo je da je njezina majka dijelila isto ime kao Grayson, što je prilično neuobičajena slučajnost. Priča majke ove obitelji bila je uporedna s pričom Graysonove vlastite majke”, otkrila je Kejti.

 

Godine 2016. odlučila je posvojiti Graysona u svoju obitelj, nakon čega je samo 11 dana kasnije odlučila posvojiti i Hanu. Iako su na raspolaganju bili brojni drugi udomitelji, sudbina se umiješala i dovela ih k nama. Nažalost, Hana i Grayson, uprkos tome što dio isti životni prostor, nisu doživjeli sretan ishod.

 

Rezultati mog DNK testa ostavili su me potpuno bez riječi, jer sam bio zatečen šokantnim otkrićima koje je otkrio.

 

Kateina odluka da zbog zabrinutosti da DNK testiranja djece ostavila ju je u stanju šoka i ostavila bez riječi.

 

Katieno početno uvjerenje da je bebe od različitih majki, temeljeno na tome što su im majke dale različita prezimena tijekom usvajanja, pokazalo se netočnim DNK testiranjem, koje je otkrilo potpuno drugačiju istinu.

 

U ugodnom iznenađujućem obratu događaja, Katieno usvajanje Hane potvrđeno je u prosincu 2018., zahvaljujući rezultatima testa koji su otkrili da su Grayson i Hannah braća i sestre. Katie je ostala zatečena ovom vješću, ali na najbolji mogući način.

 

Prema intervjuu za časopis People, Kate Page je izrazila uvjerenje da je njihova povezanost omogućila Hani da živi u njezinom domu. Očito je da je njihov susret bio suđen, možda čak i predodređen od strane više sile. Da nisu dijelili obiteljsku vezu, Hana bi bila smještena kod drugih rođaka, situacija koju Kate smatra vrlo povoljnom.

 

Ubrzo nakon što je Paige legalno usvojila Hannah, postala je svjesna postojanja Jacksone, jednogodišnjeg dječaka koji je slučajno bio biološki brat i sestra Hannah i Graysona.

 

Nakon što ga je čvrsto uhvatila, navala radosti prostrujala je Katienim venama. Nije se moglo suzdržati, a da ne uzvikne: “Evo, ovo je brat, sama bit njihova srodstva!” Katie je podijelila svoje iskrene osjećaje s časopisom Us nakon usvajanja svog trećeg djeteta, Jacksona.

 

Veljača je majka troje posvojene djece doživjela još jedan neočekivani obrat kada je biološka majka Graysona, Hannah i Jacksona rodila još jednu djevojčicu, koju je potom rodila. Naravno, Katie je uskočila i usvojila novorođenče iz udomiteljskog doma A.

 

Na kraju je najmlađa djevojčica pronašla dom pun ljubavi kod obitelji koja je već primila Taylor i Edie Grace, stariju braću i sestre Kateine ​​djece. To je rezultiralo prekrasnim ishodom gdje je Katie Page posvojila troje napuštene djece, dok je obitelj Whitney, koja je dijelila duboku vezu s Katie, prigrlila je ostalo troje kao da su njihovi – kao braća i sestre.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)