Usvojila dete, a posle 7 godina saznala JEZIVU ISTINU: Slomila se kad je primetila jedan detalj na papiru

Njena dilema je sada kako da to saopšti deci

 

Anonimna žena, koja ima 41 godinu, na forumu “Reddit” objavila je veoma neobičnu ispovest. Naime, ona je otkrila da je majka petoro dece i da je ceo svoj život sanjala da ima veliku porodicu, ali da posle četvrtog deteta nije više mogla da ostane u drugom stanju zbog zdravstvenih problema.

 

Nije želela da svojoj šestočlanoj porodici, koju su činila njene tri ćerke, sin, njen suprug Dejv i ona, uskrati još jednog člana, te se sa Dejvom dogovorila da pokušaju da usvoje još jedno dete. Kako je on u tom trenutku boravio daleko od kuće zbog posla, ideja je bila da o tome razgovaraju kada se vrati kući. Međutim, on je ubrzo predložio da usvoje dete iz druge zemlje i njegova žena je tu ideju prihvatila.

 

Dejv je završio svu papirologiju i u njihov dom je ubrzo stigla beba, dečak po imenu Kejlen.

 

– Obožavam to dete. Kako je rastao, sada ima sedam godina, članovi porodice i prijatelji su sve češće komentarisali da liči na našu drugu decu i da nikad ne bi rekli da je usvojen. Ja sam se čak i šalila da je biološki naš, a moj muž se tome smejao – napisala je žena.

 

Njihova sreća ipak je došla do tragičnog obrta kada je jednog dana sređivala neka dokumenta. Primetila je nešto čudno u papirima za usvajanje i odlučila je da uradi DNK test, koji je pokazao da je Kejlen zapravo biološki sin njenog supruga.

 

– Volim to dete svim srcem. To što sam saznala da me je muž prevario, a zatim dete doveo u kuću kao neko dete koje smo usvojili mi izaziva mučninu. Dejv me je molio za oproštaj i govorio da žena sa kojom me je prevario nije želela dete, a on jeste, pa je to uspeo putem usvajanja. Ostaću u Kejlenovom životu jer sam ja njegova majka, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnela sam zahtev za razvod – poručila je anonimna žena.

 

Njena dilema je sada kako da to saopšti deci, a neki članovi porodice su je čak optuživali i da je “sebična” što je zatražila razvod. Ipak, forumaši su je uglavnom podržali rekavši joj da je učinila pravu stvar.

 

“Ovo nije obična laž, to je prevara veličine Mont Everesta”, “Nema šanse da je to jedini put da te je prevario”, “To je možda njegova najgora laž, ali svakako nije prva”, pisali su joj. “Tvoj muž je prekršio brašne savete na mnogo načina, takav manjak poštovanja je neoprostiv”, napisala joj je jedna žena.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin