Usred noći sam otišla do kupatila, PA TAMO DOŽIVELA ŠOK! “Videla sam svekra da u mom kupatilu…” (FOTO)

Od davnih vremena se zna da odnos između snaha i svekrva je jedan od najgorih međuljudskih odnosa, i da je prava rijetkost da su odnosi na toj relaciji dobri sa međusobnim poštovanjem i ljubavlju.

Već smo imali priliku pisati o zanimljivim slučajevima koji su se dešavali na tim relacijama. Također, veliku pažnju je privukla situacija koja je sada popularna u Srbiji, a to je da se snaha vjenča za svekra, zarad njegove inostrane penzije, iako i dalje živi sa njegovim sinom.

Imamo slučajeve i gdje su svekri bezobrazni, pa smo nedavno imali priliku čitati o situaciji koju je doživjela izvjesna Maja, kada je htjela da nahrani svoju bebu, koja doji. Tada je ugledala svekra, koji je cijelo vrijeme posmatra, nakon čega je upitao, da li može i on malo da ‘po*oji’. Ona je poludjela, i sve prenijela suprugu, te su se momentalno odselili iz porodične kuće.

Tako danas imamo još jednu čudnu situaciju, koju je doživjeo mladi bračni par iz Zrenjanina. Naime, oni su živjeli u porodičnoj kući u prizemlju, dok su na prvom spratu živjeli suprugovi roditelji, te su dijelili zajednički wc.
Kada je snaha jednom prilikom ušla u wc, tamo je zatekla svekra kako mokri po ormariću. Ona se užasnula od zateknute scene, te je poludjela. Otišla je odmah po muža, i zahtijevala hitno riješenje. Napravili su kompromis tako što su napravili još jedan wc, i u potpunosti se odvojili jedni od drugih.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *