Muž USRED noći ČUO ženine GLASOVE – Kada je video ŠTA RADI I SA KIM zamalo DA IZDAHNE OD PRIZORA

USRED NOĆI JE ČUO ŽENINE ZVUKOVE IZ SOBE: Kada je video ŠTA RADI I SA KIM, sledio se od šoka

Svaka noć predstavlja novo iskušenje za nju

Koliko mesečarenje može da bude neprijatno, pa čak i opasno, pokazuje i priča Britanke Šarlot Tideman.

A da bi se zaštitila tokom mesečarenja, ona primenjuje prilično ekstremne mere.

– Svako veče pre nego što uopšte pomislim na spavanje, prolazim postupak vezivanja – kaže Šarlot.

Stručnjaci kažu da je “parasomnija”‘ – koja uključuje mesečarenje, slanje poruka i stenjanje u snu – postala učestalija nakon pandemije i usred finansijske krize koja se trenutno događa.

Šarlot je tridesetogodišnja medicinska sestra koja radi na intenzivnoj negi. Nedavno je odlučila da preduzme neke drastične mere, kako bi se osigurala tokom noćnih avantura.

Naime, pre nego što zaspi potrudi se da je dobro vezana, obično za to koristi “kaiš” od bademantila. Veže se za okvir kreveta ili za verenika Aleka, jer se boji da će inače završiti ko zna gde.

Drastičnim merama je pribegla nakon decenija mesečarenja, koje je poslednjih meseci postalo još češće zbog stresa izazvanog krizom i visokim troškovima života.

Šarlot i Alek imaju dvoje dece, četvorogodišnju Belu i 18-mesečnog Bejlija.

– Mesečarila sam, govorila i imala noćne strahove od svoje druge godine. Uspela sam da pretanem da se vezujem za Aleka ili za krevet šest meseci nakon što sam rodila svako dete, jer sam tada lagano spavala jer su se oni često budili. Ali, čim su počeli da spavaju tokom cele noći opet je počelo – ispričala je žena.

– Pre šest meseci, probudio sam se usred noći i čuo glasove. Zatekao sam Šarlot kako u u uglu spavaće sobe priča sa zidom. Nije mi bilo nimalo prijatno, sav sam se naježio od tog prizora. Tada je odlučila da se poonovo vezuje – ispričao je Alek.

Inače, Šarlotin problem nije redak, i kako navodi doktor Gaj Medouz, oko 20 odsto ljudi će mesečariti u nekom periodu svog života. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)