“UŠAO SAM U SVINJAC… UGRIZLA ME DOLE” Miša kog je izujedala svinja potanko ispričao Kuriru šta se tačno zbilo i kako se spasao!

0

“UŠAO SAM U SVINJAC… UGRIZLA ME DOLE” Miša kog je izujedala svinja potanko ispričao Kuriru šta se tačno zbilo i kako se spasao!

 

 

 

“Odguravao sam je nekako, ali ona je kidisala na mene zbog praseta. Nekako sam se izvukao iz svinjca, ali sam se prethodno pribio uz zid. Sve mi je donji deo bio krvav”

 

Milovan Dinić zvani Miša (51) iz sela Bovan koje se nalazi između Sokobanje i Aleksinca, zadobio je povrede polnog organa, testisa, ruke i butine kada ga je 19. juna ujela svinja u svom domaćinstvu.

 

Njemu je odstranjen jedan testis nakon operacije u aleksinačkoj bolnici.

Aleksinac, svinja, Milovan Dinić

– Jedno prase je bilo povređeno na leđima. Verovatno ga je svinja povredila pa je imalo neku ranu. I ja sam ušao u svinjac, u jednoj ruci sam držao jod, a drugom pokušao za glavu da izvučem prase da mu namažem melem. Tada je prasence zaskičalo i majka svinja je reagovala. Ugrizla me za genitalije dole – počinje priču Milovan.

 

Aleksinac, svinja, Milovan Dinić

 

 

Njega je spaslo izgleda to što je mahinalno u odbrani prosuo jod po glavi svinje te je ona ustuknula. – Krenuo sam rukom da se branim i prosuo joj jod po glavi i očima.

 

Odguravao sam je nekako, ali ona je kidisala na mene zbog praseta. Nekako sam se izvukao iz svinjca, ali sam se prethodno pribio uz zid. Sve mi je donji deo u predelu genitalija bio krvav.

 

Video sam i da mi je ruka krvava. Ubrzo sam video da je pocrnela rana. Odmah sam nekako seo u automobil i sam se dovezao onako krvav u bolnicu. Zbog eventualne sepse, odstranjen mi je jedan testis- priča svoju muku Milovan i dodaje da je svinja i ranije pokazivala agresivnost, ali nikada nije bilo ovako.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:                INSTAGRAMU                  I                FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *