UPRAVO sam DOŠAO kod OCA da mu SAOPŠTIM…” OGLASIO se BRAT FUDBALERA kom su PUCALI u GLAVU! Ispričao NAJNOVIJE INFORMACIJE

Admir Raščić, stariji brat bivšeg fudbalera Almira Raščića koji je ispred svoje kuće upucan u glavu u Goraždu, otkrio nove informacije o zdravstvenom stanju nesrećnog sportiste.

Nažalost Almir se i dalje nalazi u komi.

“Nažalost, vesti koje smo dobili iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu nisu nimalo dobre. Brat ima veliko oštećenje mozga i doktori čine sve da mu spasu život. Upravo sam došao kod oca da mu saopštim tužnu vest. Nadamo se da će Almir dobiti i ovu životnu bitku. Nije mi jasno zašto se sve ovo desilo. Ko je imao razlog da ovo uradi”, rekao je za “Faktor” očajni brat fudbalera.

Prvobitno su se pojavile informacije da je Raščić pretučen ispred kućnog praga, pa nakon toga upucan u glavu, što je njegov brat Admir demantovao.

“Želim istaći da Almir nije pretučen već upucan u glavu”, dodao je Admir Raščić.

Almir Raščić je tokom karijere bio član Goražda, Željezničara, Veleža, Olimpika, Orašja i Zadra, dok je i njegov brat Admir igrao fudbal. Osim u Željezničaru, nastupao je i za Sarajevo, Borac… Njihov otac Muhidin Raščić je inače član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH i predsednik Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosansko-podrinjskog kantona.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin