UPOZNALA JE 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA I ODMAH SE ZALJUBILA: Otrežnjenje je usledio kad joj je saopštio istinu o svom braku!

Devojka od 24 godine upustila se u tajni odnos sa kolegom i prekasno shvatila da je u problemu.

 

Veze  sa oženjenim muškarcima možda ne bi mogle tako da se nazovu, budući da to nisu u pravom smislu reči. Više je reč o kratkotrajnim aferama u koje, po pravilu, spadaju mlade i nedovoljno iskusne devojke.

–  Imam 24 godine i počeo sam da radim u firmi koja se bavi iznajmljivanjem automobila sa aerodromskog parkinga. Još uvek nisam na svojoj pravoj poziciji, već sam pomoćnik administrativnog radnika. Prvog dana na poslu sam primetila najzgodnijeg muškarca koga sam u životu videla.

Na ima 42 godine, oženjen je i ima dvoje dece. Međutim, kada se uđe i osmehne, deluje kao da se osmehnuo baš vama i osećate se kao jedina žena na planeti  – započinje svoju priču ova devojka, ao tome je pisao i San.

Ova mlada žena nije mogla da odoli šarmu ovog muškarca koji je od nje stariji od 18 godina.

 

–  On uglavnom radi do kasno uveče, pa sam i ja počela da ostajem do kasno. Jedne večeri ostali smo sami u celoj firmi. Rekao mi je da sam najleša devojka u na poslu i da mu svojom pojavom ulepšam svaki dan u firmi. Odgovorila sam mu da gajim simpatije prema njemu. Bio je začuđen ili je bar tako delovao, ali me je strasno poljubio.

Narednog dana pozvao me je na piće posle posla. Posle pića me poveo do jednog parkiranog vozila koje je bilo u vidu karavana. Istog trenutka smo na zadnjem sedištu imali se*s koji je bio nezaboravan. To se nastavilo i narednih meseci. Svaki put bi na poslu ostali poslednji, a onda bi izabrali najveće vozilo, jednom smo čak imali odnos u kombinaciji. Strašno sam se zaljubila u njega, on mi govori da me voli, ali da imam u vidu da nikada neće ostaviti ženu i decu. Ne znam šta da radim  – pojadala se ona.

– Trebalo bi da nađete nekog svojih godina, ko je slobodan i ko zaista može nešto da vam ponudi.

 

– U najlepšim ste godinama, nemojte da ih protražite na beznačajan se*s po kolima sa muškarcima koji samo iskorištavaju vašu mladost i naivnost kako bi uživali u dodatnoj aferi. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin