UPOZNAJTE UČITELJICU IZ SRBIJE – KOJA pored puta “SKIDA NEVINOST” DJEČACIMA, kad IM OTVORI pantalone UVIJEK izgovori JEDNU REČENICU

Vidi ćune, prava pionirska: UPOZNAJTE UČITELJICU IZ VALJEVA KOJA “SKIDA MRAK” DJEČACIMA

 

Kada joj je prije sedam godina prišao nepoznati šesnaestogodišnjak dok je prala stvari na potoku, prostitutka J.S. (57) iz sela nadomak Valjeva, navodi da je odmah u njegovim očima primijetila požudu.

Odmah je bez oklijevanja riješila da mu pomogne i „nauči ga kako se zadovoljavaju žene”. Od tada, pa sve do danas, Učiteljica, kako je samu sebe prozvala, ističe da je razdjevičila oko stotinu momaka u Kolubarskom okrugu starosti od 16 do 25 godina.

 

Učiteljica priznaje da joj se ovaj zanat osladio, a posebno je usrećuje što „podučava” neiskusne tinejdžere koji nikada nisu upražnjavali se*s.

,,Posao mi se zahuktao kada me je, meni nepoznati dečko, a zapravo sin predsjednika jedne opštine u našem okrugu, pitao kako da izađe na glavni put i krene ka Valjevu. Vidjela sam da me gleda pohotno, htio je da me proždere cijelu. Bila sam u nekoj podsuknji koja se zalijepila za butine od vode i znoja. Kažem mu „Priđi, sinko, da ti Učiteljica nešto pokaže”, a on se primakne, uhvati me za gu*o ve, a ja odmah počnem da mu trljam malog”, bez dlake na jeziku kaže Učiteljica.

 

Kada joj je šapnuo da je nevin, kako navodi, odmah mu je kazala da ne brine. Uživali su nekoliko minuta, ali prema njenim riječima, oboje će taj čin pamtiti dok su živi.

 

,,Naravno, poslije tri minuta već je ispustio u mene! Bio je izgubljen, nije znao šta ga je snašlo. I poslije se hvalio drugovima i tako su počeli da dolaze kod mene. Nisam nikada nikome tražila novac, sami su ostavljali na stolu kad pođu kući. Meni uvijek treba, ne mogu da griješim dušu”, priznala je ona.

 

Učiteljica navodi da mladići kojima je „skinula mrak” godinama svakodnevno dolaze kod nje. Ipak, njeno pravilo je jasno – nijedan muškarac ne smije da joj kaže da je voli.

 

,,Zaljubljivali su se i te kako, šta da im radim. Pa plaču, mole, traže još i još i tako svaki put. Poznaju me svi u selu, ne znam koliko znaju o ovome i ne zanima me! Dobra sam sa svima, a ako nekoga brine s kim se “kevrećim po krevetu”, zaboli me ona stvar”, jasno kaže naša sagovornica.

 

J. S kaže da su današnji momci vrlo maštoviti, a ona se trudi da im ispuni sve želje.

 

,,Ovi što im uzmem nevinost ne znaju ništa, te i ne traže ništa posebno. Promijenimo po koju pozu, da odu zadovoljno kući i to je to. A, ovi što se kao psići vraćaju po još mesa, oni kao da naprave spisak šta žele. Jedan hoće ovo, drugi ono, treći …Ima i one gospode što hoće samo da legnu, a ja da skačem u ovim godinama. Takav je bio sin od namjesnika u selu, kome sam skinula mrak”, kaže ona.

 

Ova sredovječna žena navodi da od najstarijeg zanata živi dobro uprkos tome što se ne šminka i ne oblači moderno. Kako uvjerava, za momke je uvijek čista i svježe okupana, što njene mušterije i te kako cijene.

 

Momci koji su dolazili kod Učiteljice bili su uglavnom iz Valjeva i okolnih sela, ali bilo je i Beograđana i Novosađana. Neki od njih su bili i oženjeni, ali nezadovoljni se*sualnim životom.

 

,,Jednom sam se prevarila, nisam znala da je oženjen, a mi na kamari. Kad mu zazvoni telefon, piše: „ženče”. „Daću ti ja ženče”, izbacim ga napolje golog, a stvari ostavim u kući”, prisjeća se naša sagovornica. Kako navodi, oženjene ne voli ni kao mušterije, ni u privatnom životu, jer ne želi nekom da uništi brak.

 

,,Nikog ne zovem da mi dolazi! Oni sami banu i traže da im skinem mrak kako bi prema izabranoj ženi mogli da se pokažu. Ponosna sam što sam mnogim muškarcima pomogla da dobiju samopouzdanje i da nauče kako da koriste alat. Džaba alat, ako ne znaš da rukuješ njime. Vjerujte da sam mnoge naučila svemu, čula sam da se dosta njih poženilo i da sretno žive”, kazala je ona. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin