Upoznajte dvojnika Brad Pitta: Otkrio zbog čega ima problem sa ženama

Upoznajte dvojnika Brad Pitta: Otkrio zbog čega ima problem sa ženama

Brad Pitt ima dvojnika – i njegovo ime je Nathan Meads. Ovaj 35-godišnjak dospio je na svjetske naslovne strane prošle godine, kada je otkrio da je bio primoran da ukloni svoje naloge na društvenim mrežama jer su ga uhodile žene koje su bile opsjednute poznatim glumcem.

 

I on sam kaže da ga često nepoznati ljudi zaustavljaju na ulici i zapravo teško povjeruju da on nije poznati glumac.

 

Ovaj samohrani otac je uklonio profile s društvenih mreža, ali mu žene i dalje šalju poruke.

 

Ipak, tokom izlazaka s ženama – pojavio se novi problem – jer su, kako kaže, žene ljubomorne na vrijeme koje on provodi s kćerkama.

 

“U početku im je dobro da provedem vikend sa njima, ali onda to polako počinje da postaje problem. Nisam od onih koji ‘šaraju’ okolo i zaista ne volim avanture za jednu noć. Imam dvije kćerke i naučen sam da poštujem žene.

 

Kada neka od žena sa kojom sam izlazio, poželi da provedemo više vremena zajedno, na primjer, da otputujemo, kažem im da ne mogu”, ističe Nathan, piše Mirror.

 

Također je dodao:

“Tokom nedjelje mogu da se viđam sa djevojkom, ali vikend je za moje kćerke. Jednostavno nije fer nastaviti sa nekim ako ne mogu da mu dam ono što želi. Rastao sam se od njihove mame prije tri i po godine, tako da je to jedini put da sam s njima.

 

Svake subote se budim da odem po njih i vratim ih u nedjelju uveče. Moram to da iskoristim jer će doći vrijeme kada će željeti da se druže sa svojim prijateljima i neće imati vremena za svog tatu”, ističe on.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin