Upala sa bebom u program uživo, a onda uradila nešto NEVIĐENO: Zbog ovog gesta svi ostali u ŠOKU (VIDEO)

Upala sa bebom u program uživo, a onda uradila nešto NEVIĐENO: Zbog ovog gesta svi ostali u ŠOKU (VIDEO)

 

Gledaoci američke televizije CBS58 News iz Milvokija bili su iznenađeni i u šoku, kada su na ekranu pored mape i voditeljke prognoze ugledali i bebu.

 

Iako se čini da je ona pokušala da poveže posao i materinstvo, američka meteorološkinja Rebeka Šuld sa CBS 58 News-a sasvim slučajno se našla ispred kamera sa svojom bebom dok se spremala za čitanje prognoze.

Mala Fiona, koja je tada imala tri meseca, našla se u kadru televizije CBS 58 Newsa,što je dalo inspiraciju Rebekinom producentu Niku da i beba bude deo vremenske prognoze.

 

l Rebeka se vratila svom poslu nakon porodiljskog odsustva ali je zbog pandemije i brige o malom detetu morala da ga prilagodi, tako da je našla način da u podrumu svoje kuće napravi improvizovani ofis odakle vodi vremensku prognozu.

 

– Mislila sam da bi mi mogla pomoći zbog hladnoće koja večeras stiže, ima dobru debelu dekicu – kaže u svojoj najavi prognoze. Beba je postala hit na društvenim mrežama, a Rebeka svakodnevno dobija poruke i mejlove oduševljenih gledalaca.

 

Zbog pandemije većini roditelja se promenila rutina tako da su i obaveze veće i pritisak kako uspostaviti ravnotežu između porodice i posla je prisutniji.

 

Ova mlada meteorološkinja dala je nadu mnogim mladim devojkama da se može izbalansirati između zahtevne karijere i porodice i da žene mogu biti podjednako uspešne i u drugim profesijama, u oblasti nauke, javnih profesija, inženjerstva..

 

Nije novina da se na poslu, pojedine žene javne ličnosti, pojave sa detetom. Slično je pre nekolko godina učinila i evropska poslanica iz Italije Lisija Ronzuli pojavivši se u Evropskom parlamentu u Strazburu na plenarnoj sednici sa bebom u naručju.

 

Pre nje je to učinila i danska članica Evropskog parlamenta Hana Dal sa svojom tada tromesečnom bebom. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin