UNUKA NAŠEG GLUMCA KOG SMO SVI VOLELI POČINILA NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Ubila je majku i babu, pa uradila još bizarniju stvar

Teodora Viktorović, unuka je poznatog glumca Mihajla Viktorovića koji je poznat po brojnim ulogama na daskama Narodnog pozorišta, ali i po liku Đirša Ciganovića u seriji “Bolji život”.

Međutim, javnost je ostala šokirana kada je počinila veliki zločin. Naime, ona je 2015. godine počinila dvostruko ubistvo, nakon što je lišila života svoju majku i babu, dok je bila pod dejstvom alkohola i lekova.

Nakon toga je sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Teodora Viktorović
foto: Stefan Jokić / Pirntscreen Facebook

“Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo”, rekla je ona nakon što je počinila zločin.

Teodora je kasnije na sudu rekla da je dugi niz godina trpela psihičko zlostavljanje i mučenje od strane majke i bake. Prema njenim rečima, one su imale prevelika očekivanja od nje, dok su konstantno ispoljavale nezadovoljsto njenim postupcima.

Teodora Viktorović
foto: Printscreen Facebook / Teodora Viktorović

Glumica je istakla da se trudila da prebrodi porodične probleme, te da na sve načine udovolji svojoj porodici. Kako nije uspela da uspostavi balans, pala je pod uticaj alkohola i lekova za smirenje.

Noć uoči tragedije, ona je uzela veliku količinu sedativa kako bi se smirilia, dok je sutradan nastavila da konzumira alkohol. Svemu tome prethodila je žustra svađa sa majkom i bakom, nakon čega je odlučila da ih liši života na najmonstruozniji način – satarom.

Viktorija je smeštena u ženski zatvor u Požarevcu, a ni tamo nije imala mira. Čuvari su primetili da ima čudno ponašanje, te su je podvrgli kontroli. Nakon što su je prevezli u bolnicu, hirurzi su joj iz anusa izvadili providnu kesicu sa heroinom.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/