“Uništićemo NATO za pola sata”: Putinov čovek pomenuo NUKLEARNI RAT, pa upozorio Zapad

Šef “Roskosmosa” Dmitrij Rogozin je saopštio da bi Rusija uništiti zemlje NATO u nuklearnom ratu i pobedila za pola sata, ali je pozvao da se to ne dozvoli.

– U nuklearnom ratu zemlje NATO-a ćemo uništiti za pola sata. Ali to ne smemo dozvoliti, jer će posledice razmene nuklearnih udara uticati na stanje naše Zemlje. Stoga ćemo ovog ekonomski i vojno moćnijeg neprijatelja morati da pobedimo konvencionalnim vojnim sredstvima – naveo je Rogozin.

– Takva pobeda je moguća uz punu solidarnost cele zemlje sa vojskom, uz mobilizaciju državne privrede, uz prevođenje vojno-industrijskog kompleksa i povezanih industrijskih sektora Rusije na vojnu osnovu. I to se mora uraditi odmah i brzo. NATO vodi rat protiv nas.

Nije to objavio, ali to ništa ne menja. Sada je to svima očigledno. Ukrajinski ekstremistički bataljoni i Oružane snage Ukrajine su potrošni materijal, topovsko meso za NATO, oni su samo operateri, obučeni od instruktora NATO-a koji pritiskaju poluge i dugmad NATO naoružanja – dodao je Rogozin, prenosi portal Vostok.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin