Unakazili je: OTIŠLA NA UKLANJANJE VIŠKA KOŽE, A ONI JOJ UVEĆALI GRUDI I STRAŽNICU (Video)

Kimberly McCormick iz Washingtona, podvrgnula se uspješnoj operaciji mršavljenja vrijednoj 12.000 eura u Meksičkom barijatrijskom centru prije šest godina te se odlučila vratiti u oktobru na podizanje grudi i uklanjanje opuštene kože s ruku, bedra i trbuha koja je postala višak nakon znatnog gubitka težine.

 

Umjesto očekivane uspješne operacije i gubitka viška kože, Kimberly se probudila, kako tvrdi, “unakažena”, a pritom je ostala sa 70.000 eura dugovanja zbog navedene operacije.

Naime, na njen užas, nakon operacije se probudila s povećanim grudima i podignutom stražnjicom, što nije tražila.

“Kada sam se probudila, prsa su me jako boljela i samo sam počela urlati”, rekla je za NewsNation.

Žena je brzo pozvala medicinsko osoblje kako bi ih upitala zašto su joj stavljeni neželjeni implantati, a na njeno pitanje joj je odgovoreno poprilično smireno i neočekivano,

“Rekla si da želiš košaricu C”, a Kimberly je napomenula kako je to nešto što ona nikada ne bi zatražila.

Ova 65-godišnjakinja je otkrila da je njen hirurg, osim što joj je pružio neželjene zahvate, također i podbacio u uklanjanju opuštene kože ispod njenih ruku i na bedrima zbog kojeg je prvobitno i došla te je umjesto toga dobila brazilsko podizanje stražnjice.

Ispričala je kako se probudila u bolnici i shvatila da nešto nije u redu.

“Podizanje nogu, podizanje ruku, podizanje grudi i zatezanje trbuha, sve je bilo označeno i spremno za rad”, rekla je, misleći na oznake markerom koje je njen kirurg napravio na dijelovima tijela koji su trebali biti izmijenjeni.

“Otišla sam na operaciju u četiri sata popodne, a izgleda da sam s operacije izašla tek u 1.30 ujutro”, dodala je.

Soba u kojoj je boravila bila je “prljava” te je zbog toga imala problema s disanjem, a ujedno je dobila i gadnu infekciju.

Nakon operacije, oglasila se i njena kći, Misty Ann McCormick, koja je šokirana tražila odgovore po pitanju stanja njene majke, a iz bolnice ju je vrlo brzo ispratilo osiguranje.

Kroz hodnike bolnice, moglo se čuti njeno vrištanje i plakanje uz riječi:

“Šta se dogodilo mojoj majci?”.

“Mislim da sam sretna što sam ovdje i što šteta nije puno gora. Međutim, planiram drugu operaciju jer su implantati koje su stavili naprosto preveliki”, rekla je Kimberly koja je upozorila druge da se klone operacija po sniženoj cijeni.

“Nije me briga koliko su primamljive ponude, nemojte to činiti jer rezultat neće biti nešto čime ćete biti zadovoljni”, dodala je.

Ljekari vjeruju da će je šteta nanesena u Meksiku koštati više od 70.000 eura. Tvrdi da je bila prisiljena platiti dodatnih 2200 eura od unaprijed dogovorene cijene jer je, prema riječima osoblja, ostala duže od očekivanog. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin