UNAJMIO pro*stitutku U SRED BEOGRADA – ONA IZVADILA KONDOM – a ONDA KAD mu JE OVO URADILA prisjeo mu i ŽIVOT i DAN kad JE POZVAO

Drugo osnovno javno tuzilastvo u Beogradu naložilo je zadržavanje dva lica – zene M.S i muškarca M. S zbog krivičnog dela razbojništvo izvršenog danas u Beogradu.

Kako se saznaje, muškarac, koji je oštećen u ovom slučaju, hteo je da unajmi prostitutku kod Plavog mosta koja ga je potom opljačkala.

– On je M.S koja je ispod “Plavog mosta” nudila seksualne usluge najpre u svom vozilu predao iznos od 4000 dinara, a ona njemu kondom i rekla mu da skine odeću sa sebe, a zatim izasla iz vozila kako bi navodno rasitnila novac, da bi se potom vratila u vozilo – navodi izvor medija i dodaje da je tada došla u pratnji muškarca M.S.

– Oni su uz pretnju opasnim oruđem od oštećenog oduzeli sav novac koji je imao kod sebe – dodaje naš sagovornik.

Osumnjičeni će biti dovedeni u Drugo OJT u Beogradu sutra na saslušanje, a protiv osumnjičenog M.S biće podneta krivična prijava i zbog prethodno izvršenog krivičnog dela Teška krađa, dok ce takođe biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave zbog prostitucije.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin