Umro na njoj, a ona pobjegla: 60-GODIŠNJI ČAČANIN POPIO VIJAGRU, PA NAVALIO NA MLADU DAMU, ALI NIJE IZDRŽAO

Umro na njoj, a ona pobjegla: 60-GODIŠNJI ČAČANIN POPIO VIJAGRU, PA NAVALIO NA MLADU DAMU, ALI NIJE IZDRŽAO

 

Muškarac N.R. (60) iz Čačka preminuo je je u jednom hostelu, a kako se sumnja njemu je pozlilo tokom odnosa s jednom mlađom ženskom osobom. Bio je porodičan i ugladan čovjek u ovom gradu.

Policija je u hotelsku sobi pored njegovog tijela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porijekla. Pretpostavlja se da je je riječ o stimulativno-erektivnom sredstvu – kaže RININ sagovornik iupoznat sa detaljima istrage i dodaje:

 

“Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspješno. Pretposatvlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

 

Naime, sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je vidjela da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla.

 

“Dosta kasnije, osoblje hostela je ušlo u sobu i zateklo mrtvog muškarca. Oni su i pozvali Hitnu pomoć – kaže izvor:

 

Nije isključena mogućnost da bi nesretni čovjek preživeo da je ženska osoba odmah pozvala pomoć, ali ona je iz nekog razloga pobjegla – kaže izvor i dodaje:

 

“Sumnja se da je preminulom pozlilo tokom se*sualnog odnosa s tom mlađom ženskom osobom i da se ona vjerovatno uplašila. Nije otkriveno ko je žena, ali policija traga za njom. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin