Umro joj muž, pa se udala sa svog SVEKRA! “Bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima iz sela!” SVI su zgroženi! (FOTO)

Kako svakog dana dijelimo sa vama razne informacije o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas tako i ovog puta do nas je došla jedna priča iz jednog sela koje se nalazi nadomak Niša koja je šokirala cijelu Srbiju.

 

Radi se o tome da je ovo priča o jednoj porodici koju su činili muž i žena ali je sa njima živio i otac od muža koji je dakle bio svekar.

 

Tako nažalost je muž koji je imao samo 34 godine preminuo u saobraćajnoj nesreći. Međutim, poslije samo 3 mjeseca njegova supruga je uradila nešto što je sve šokiralo. Radi se o tome da je ona odlučila da se uda za svog svekra.

 

Kada je to uradilo mnogima nije bilo jasno što je to uradilo a kao obrazloženje za to ona je rekla kako je bolje da spava sa svekrom nego sa nekim drugim muškarcima iz sela.

 

Nakon ovih njenih riječi svi ljudi su ostali zgroženi na nju i nisu mogli vjerovati da je ona ovo uradila. Ovo je jedan od primjera koji je cijeli Balkan ostavio bez riječi te samim time niko nije mogao vjerovati da se rade stvari poput ovih.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na        INSTAGRAMU       I           FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin