UMNOBOLNI DOMAR prao PE*NIS u BOCI sa VODOM – SEKRETARICA primetila DA VODA VONJA pa DOBILA SIMPTOME kad JOJ je DOKTOR kazao DIJAGNOZU PREBLEDELA KO DUH

Neimenovana gospođa (54) iz Houstona, majka dvoje djece, zaražena je spolno prenosivom bolesti nakon što je domar Lucio Diaz (50) okupao svoj penis u njenoj bočici s vodom.

Pritom se navodno i pomokrio, a u ovom trenutku još jedanaestero djelatnika Medicinske klinike Westmont strahuje od toga da je i njima naudio. Diaz se trenutno nalazi u pritvoru imigracijske i carinske službe, a optužen je, između ostalog, za napad smrtonosnim oružjem.

Da nešto nije u redu, nesretna žena, koja inače radi u liječničkoj ordinaciji, počela je sumnjati tokom avgusta nakon što joj se učinilo da uredski aparat proizvodi neugodan miris.

S vremenom je počela sa sobom nositi vlastitu vodu, ali nakon što je primijetila da i ona sutradan vonja ako je ostavi na stolu, postavila je u svoj ured kamere. Videozapis je otkrio umobolnog domara na djelu, a analiza urina potvrdila je njene najcrnje slutnje, navedeno je u sudskim zapisima koje je pregledao novinar TV kuće ABC 13.

“Saznala sam da sam dobila spolno prenosivu bolest na koju je i on pozitivan”, rekla je i dodala: ‘Nosit ću je do kraja života i ništa to neće promijeniti. Morat ću do kraja života biti oprezna”.
Televizijska stanica je u svom prilogu pojasnila da je Diaz ženu zarazio spolnim herpesom, spolno prenosivom bolesti koju se ne može zastaviti niti jednom od terapija.

“Lijekovi smanjuju izbacivanje živog virusa iz rana i na taj način smanjuju rizik prijenosa infekcije. U vrijeme početnog izbijanja davanjem lijeka može se također smanjiti težina simptoma.

Međutim, čak i ako se rano počne liječiti prvi napad, takvim se postupkom neće spriječiti ponovno javljanje bolesti”, navedeno je na stranici Medicinskog priručnika za pacijente.

Diaz je priznao djelo, kazao da je to učinio namjerno, pa dodao da je svoj penis koristio na takav način i na prethodnom poslu. Doduše, negirao je da je znao kako je zaražen.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin