UMESTO DA PROSLAVLJA MATURU, MI GA SAHRANJUJEMO, DOBRO DETE, VASPITANO: Ceo Pazar u šoku posle smrti maturanta, roditelji zanemeli

Maturant Tehničke škole (18) izvršio je samoubistvo u utorak uveče u Novom Pazaru tako što se obesio u šumi u blizini porodične kuće u selu Joše na Goliji, a ova tragedija potresla je celo mesto.

Lokalni mediji navode da je tinejdžer bio odličan učenik dobrog vladanja. Meštani sela su u šoku su zbog strašne tragedije i kažu da ne mogu ni da pretpostave zašto bi mladić sebi oduzeo život.

– Ništa nije ukazivalo da bi se ovo moglo dogoditi – komentarišu meštani koji navode da je tinejdžer bio “zlatno dete” iz dobre porodice, ni sa kim nije bio u sukobu.

Prijatelji i porodica su u šoku, zanemeli od bola. Kada je nestao, porodica je odmah kontaktirala s njegovim prijateljima, tražili su ga, nažalost, ishod potrage je tragičan. Rođaci maturanta koji je izvršio samoubistvo kažu da je porodica u šoku i da nikome nije poznato da je imao nekih problema.

– Umesto da proslavlja maturu, da upisuje fakultet, mi ga danas sahranjujemo – kazala je rođaka.

Iz škole koju je mladić pohađao oglasio se jadan od profesora.

– Dobro dete, vaspitano, odličan đak, primerno vladanje… U šoku smo. Škola je obaveštena u sredu pre podne i zaista ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo – kaže jedan od profesora ove škole.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin