“UMESTO DA KAČIM SLIKU SA SVADBE, JA KAČIM TVOJU UMRLICU” Deda se oprostio od unuka potresnim rečima, sutra ga sahranjuju

0

Sahrana devetnaestogodišnjeg mladića, Stefana Mitrovića, iz Bataševa kod Mladenovca, održaće se sutra u 14 časova na gradskom groblju u Mladenovcu, kada će porodica i prijatelji imati prilike da se oproste od njega.

 

 

 

 

Umrlica

Stefan je, podsećanja radi, nastradao u petak u večernjim satima na putu za Amerić kada je potpuno izgubio kontrolu nad automobilom u kom je bio zajedno sa F. T. (19). Njegov suvozač je nakon nesreće odmah prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu i nalazi se u kritičnom stanju, dok su za Stefana samo mogli da na licu mesta konstatuju smrt.

 

 

Njegova porodica teško je primila vest o Stefanovoj preranoj smrti, već danima se opraštaju od njega na društvenim mrežama gde pored njegovih fotografija, dele i prizore stravične nesreće koju nije preživeo.

 

 

– Dedino čedo, prerano si nas ostavio, umesto da kačim sliku sa tvoje svadbe, ja kačim tvoju umrlicu. Odvozao si svoju poslednju vožnju i otišao na onaj svet – napisao je deda poginulog Stefana.

 

 

Stefan Mitrović

 

 

Inače, još uvek se utvrđuju sve okolnosti nesreće, međutim prema rečima meštana koji upozoravaju sve vozače na ovaj deo puta, mladić je poginuo, najverovatnije iz razloga što nije video uvalu na putu.

 

 

– Tinejdžer je išao iz Amerića, nije video uvalu na putu, koja ga je odbacila, udario je u most, prevrtao se i na kraju uleteo u šanac. Auto je potpuno smrskan – pisali su meštani ovog kraja kod Mladenovca.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *