Ulovila sam sina kako me gleda dok se tusiram! Sve je to pokušao tajno da odradi a ja sam vidjela- Onda sam odlučila da mu…

Za danas jedna priča koja je po mnogo čemu specifična. Naime, za kratko vrijeme postaje viralna a ovo je odnos mačehe i pastorka a oduvijek su bili jako specifični odnosi.

 

NAime u 90 posto situacija da ne postoji i ne može da funkcioniše. Sada jedna priča koja nam dolazi iz Holivudske produkcije.

 

U jednom gradiću Doboju, smjesten inace u Srednjoj Bosni, zivi majka Marija koja ima 45 godina. Uz supruga, dom dijeli sa asinom koji je inace iz proslog braka Markom. Radi suprugovog cestog putovanja ona je često bila sama sa Markom.

 

Kako je fizička razdvojenost između muza i mene i dan danas traje odnos nam je bio jako napet, a posebno kada se desavaju trenutci intimnosti. Pocela sam da razmisljam o tome da moj suprug mozda ima i novu romanticnu vezu dok nije kod kuce i to dovelo da se i ja otudjim i to je problem sa cim se suocavaju veliki broj zena.

 

Nisam mogao a da ne pomatram nekada Marka inace moj posinak. Došlo je do promjkene kada sam i sama vidjela kako me gleda kao da je postojala želja za nečim i nesto se javilo. Ta me spoznaja dovela do toga da sam jedne večeri ostavila vrata od kupaonice odskrinuta dok sam se tusirala i potpuno sam nesvjesna bila činjenice da je neko tu.

 

U jednom trenutku sam vidjela da me Marko promatra dok sam zaista ranjiva bila. Iako je na mlad od samo 22 godine nisam mogao da ne primjetim da je za svoju godinu super izgrađen i da ima privlačan izgled i to je dovelo do posebnog sloja ovako teske situacije.

 

Odlučila sam da budem pribrana i da nastavim sa svojom rutinom, zavrsim tusiranje, umotam se u ručnik i nastavim sa sušenjem kose.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin