UKLANJA SLUZ IZ PLUĆA I ODMAH POBOLJŠAVA IMUNITET: Čudesno piće od 2 sastojka, evo kako se priprema (RECEPT)

Pluća su jedan od najvažnijih organa jer su odgovorna za udisanje i skladištenje kiseonika, i izbacivanje ugljen-dioksida iz tela kroz nos. Ako je nos začepljen zbog viška sluzi, onda to može uticati i na pluća.

Da bi vaš imuni sistem bio jak, potrebno je da pogledate magični napitak koji smo pripremili za vas. Veoma je dobar za djecu i odrasle.

Priprema:

Ovas (100 grama) isperite sa malo vode i pomiješajte sa 1 šoljicom meda (70 g) i čašom vode (0,2 l). Smesu kuvajte nekoliko minuta i ostavite preko noći. Čuvajte ga u staklenoj boci.

Smjesu možete držati u frižideru i trajaće oko sedam dana. Popijte 30-40 ml ovog napitka na prazan stomak. Ovo piće je pogodno i za djecu. Morate nastaviti da to radite duže od 40 dana.

Ne propustite dane i obavezno pripremite količinu za 40 dana. Ovo piće će u potpunosti ukloniti višak sluzi u grlu i plućima. Pluća će se osloboditi bilo kakve opstrukcije i moći će slobodno da dišu.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin