Connect with us

Ludi Svijet

Uhvatio ženu u vreloj akciji sa KOMŠIJOM, a onda doživeo novi šok: Bilo ih je DEVETORICA

Published

on

Za njeno neverstvo saznao je zahvaljujući migreni koja ga je zatekla na poslu

 

Kada je neimenovani muškarac iz Ujedinjenog Kraljevstva došao kući sa posla jednog dana, uhvatio je svoju ženu kako ga vara i bio je užasnut situacijom u kojoj se našao.

 

Gledao ju je kako izvodi s*ksualni čin sa komšijom, a da stvar bude još gora, ona ga je oralno zadovoljavala, što nije učinila za njega u deset godina koliko su bili u braku jer joj je, kako je umela da kaže, sama ta ideja bila gadila.

 

Ispostavilo se da je komšinija samo jedan od njenih brojnih ljubavnika, iako nisu u otvorenom braku. Čovek ima 40 godina, a ona 38. Veran joj je od dana kada su se upoznali. Možda je naivan, kako sam kaže, ali nikada nije ni slutio da ga ona vara.

 

– Mislio sam da jednostavno ne voli s*ks mnogo. Oduvek je to želela da radi sa ugašenim svetlima i nikada ne bi probala ništa novo, što sam trpeo jer sam je toliko voleo. Sada sam uveren da joj se jednostavno nije dopao s*ks samnom – rekao je on, a prenosi San.

 

Za njeno neverstvo saznao je zahvaljujući migreni koja ga je zatekla na poslu. Osećao se toliko loše da je morao ranije da napusti kancelariju da bi otišao kući da se odmori.

 

– Moja žena tog dana nije radila, a ja sam se nadao šoljici čaja i saosećanju.

 

Umesto toga, pronašao je njenu glavu u krilu svog komšije dok je on ležao na njegovoj sofi. Na trenutak je pomislio da će povratiti. Vikao je na njega da ode, bacio mu pantalone, a komšija je istrčao iz kuće.

 

Supruga mu je rekla da joj je žao što je to video, ali da preteruje jer to ništa ne znači. Kada ju je ‘pritisnuo’, priznala je da je od braka imala najmanje devet ljubavnika. Priznaje da takav bol nikada nije osetio. Ona misli da treba da joj oprosti i zaboravi, ali on ne vidi put napred u svom braku.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ludi Svijet

Ko je SRPSKA ŽENA MONSTRUM! MUŽ-PILOT JOJ PREPISAO STAN, ONA GA OVERILA METKOM U GLAVU! Rođenog brata zapalila, krala od malena!

Published

on

Dušanka Petrović, zvana Gospođa Kameleon, ubila je svog mlađeg brata Aleksandra i supruga i počinila je na desetine prevara, a njene žrtve su bile lakoverni muškarci, pa je s pravom mnogi smatraju najbrutalnijom ženom kriminalcem u Srbiji.

Iako su istražitelji koji su razgovarali s Dušankom Petrović tvrdili da je natprosečno inteligentna, zbog banalnih propusta u činjenju krivičnih dela, nijedno od njih nije uspela dugo da skriva od policije. Bila je brutalna i željna novca ne birajući način na koji će do njega da dođe.

Svoju kriminalnu karijeru počela je odmah po diplomiranju na Pravnom fakultetu. Zaposlila se na mestu stručnog saradnika u tadašnjem Privrednom sudu u Beogradu, gde su kolege s kojima je radila postale njene prve žrtve. Kada bi neko od njih odlazio na pauzu, Dušanka bi im iz torbi uzimala ključeve od stanova i pravila duplikate. Znala je gde stanuju i koje im je radno vreme, pa je kasnije nesmetano ulazila u njihove stanove ili kuće odnoseći sve što je smatrala vrednim i što je mogla da ponese.

Ilustracija
ILUSTRACIJA FOTO: PRINTSCREEN: YOUTUBE/POSITIVELY PRESENT
Umela je i da po ulasku u prostoriju preko torbe kolega nehajno prebaci mantil, a onda prilikom izlaska ponese i svoju garderobu i njihove tašne. Falsifikovala je i kartice “Ameriken ekspresa” s kojima je kupovala garderobu i nameštaj. Kada je konačno otkrivena, osuđena je zbog prevara i krađa. U međuvremenu je preminuo njen suprug s kojim je imala ćerku Jelenu, čiji je istorijat podjednako neobičan. Pre nego što je odlučila da nastavi majčin zanat, Jelena se pridružila sekti Hare Krišna i na neko vreme otišla u SAD.

Policijski dosije, burna prošlost, prevare i krađe nisu smetale Selimiru Tripkoviću, penzionisanom vojnom pilotu, da se zaljubi u Dušanku i oženi se njom.

Njegovo dvoje tada već punoletne dece protivilo se očevoj nameri, ali bezuspešno. Dušanka je ubrzo posle venčanja otišla na odsluženje zatvorske kazne. Još dok se nalazila iza rešetaka uspela je da nagovori 20 godina starijeg supruga da svoj veliki stan u Novom Beogradu prepiše na njenu ćerku. Pošto je postigla šta je htela, odlučila je da okonča drugi brak. Nedugo po izlasku iz zatvora 1993. Dušanka je ubila Selimira na šetalištu pored Save u novobeogradskom Bloku 45.

– Pošto je njen suprug redovno džogirao pored Save, ona ga je jednog dana pratila i kada je stigao do kraja keja, pucala mu je u potiljak iz pištolja. Zatim je razbacala njegove stvari po travnjaku kako bi zavarala policiju i počela da viče: “Upomoć, napali su nas razbojnici, ubiše mi muža!”. Neuverljivost njene priče bila je očigledna. Policija ju je ubrzo uhapsila, a Dušanka se tokom suđenja uporno branila istovetnim tvrdnjama. Kada je već osuđena, sudu su javila njena ćerka Jelena tvrdeći da je ona ubila očuha jer je navodno pokušao da je siluje. Pokušaj da zaštiti majku i preuzme ubistvo na sebe nikako nije mogao da se tretira kao osnovan – ispričao je jedan od istražitelja. Dušanka je osuđena u Okružnom sudu na novih 14 godina robijanja.

Od 1994. do 5. januara 2003, tada već u šezdesetim godinama, Dušanka Petrović je služila kaznu u KPZ za žene u Požarevcu. U zatvoru je upoznala i zbližila se sa tri godine starijom Ljubicom Kolovrat, koja je izdržavala kaznu zbog prevara i krađa. Posle nekog vremena dogovorile su se da Dušanka pobegne iz zatvora. Njena nova prijateljica ranije je odslužila kaznu, a Dušanka je iskoristila prvu priliku koja joj se ukazala. Kada je početkom 2003, posle osam godina, puštena na takozvani slobodan vikend van zatvorskih zidina, nije se vratila u zatvor.

Zabela
ZABELA FOTO: ANA PAUNKOVIĆ
Odmah je otputovala kod Ljubice Kolovrat koja je potom Dušanku prijavila kao svoju sestru Anu Boreli, koja je više od dve decenije navodno živela u Italiji. Na osnovu toga je Dušanka uspela da dobije bosanska dokumenta. Ubrzo su krenule u zajedničke pljačkaške pohode, u kojima su im se posle kratkog vremena pridružile desetak godina mlađa Janja Anđelić iz Novog Travnika i Dušankina ćerka Jelena, koja je napustila Hare Krišnu.

Narednih godina ova četvoročlana ženska banda, koju je predvodila Dušanka, opljačkala je brojne žrtve u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Na njihovoj meti bili su u najvećem broju usamljeni, stariji muškarci, koji su se javljali na ponude za „usamljena srca”, koje je Dušanka objavljivala u novinama, ili preko oglasa za kupovinu i prodaju stanova. Kada bi se dogovorile za vreme susreta i došle u stan onih koji su naseli na njihove ponude, članice bande su koristile trenutak nepažnje domaćina, omamljivale ga sprejovima i potom pljačkali.

Sarajevo
SARAJEVO FOTO: SHUTTERSTOCK
A onda 10. marta 2006. godine sledi verovatno najveći zločin koji je Dušanka osmislila i u kojem su joj pomogle drugarice. Nekoliko meseci ranije umrla je Dušankina majka, posle čega je ona tražila od mlađeg brata Aleksandra Petrovića, koji je živeo sa majkom, da proda stan i da njih dvoje podele novac. Brat, koji je imao blage psihičke probleme, na to nije pristajao. Zbog toga je njegova sestra smislila plan kako da se dočepa majčinog stana u Beogradu.

Dušanka je nagovorila Ljubicu da stupi u kontakt sa Aleksandrom i da mu ponudi brak. Kada je on na to pristao, Ljubica ga je ubedila da se preseli u Sarajevo. Aleksandar je 9. marta doputovao sa većom sumom novca, a Ljubica ga je smestila u iznajmljeni stan u kojem je sutradan i ubijen, a njegovo telo spaljeno.

Kada je zločin otkriven, policija je brzo ušla u trag svim ženama za koje su postojale sumnje da su u njemu učestvovale. Uhapšene su Ljubica Kolovrat i Janja Anđelić, ali ne i Petrovićeva koja je već otputovala u Beograd. Nijedna od uhapšenih nije u početku želela istražiteljima da ispriča šta se tačno dogodilo. U stanu Kolovratove policija je našla falsifikovana dokumenta BiH i Hrvatske koje je ova grupa sama štampala, a zatim se na osnovu njih predstavljala žrtvama.

U početku je postojalo nekoliko verzija događaja. Prema prvoj, ubistvo Aleksandra je organizovala njegova sestra Dušanka, a njena najbolja prijateljica Ljubica Kolovrat je bila direktni izvršilac. Prema drugoj, smrtonosne hice u oko i slepoočnicu Petroviću je ispalila njegova sestra Dušanka, ili njena ćerka Jelena.

Jedan od sarajevskih medija je objavio i treću verziju, navodno priznanje Janje i Ljubice dato policiji da su zajedno iz pištolja ubile Aleksandra, a potom zapalile telo kako bi prikrile tragove. Kao motiv su navele nameru da od Aleksandra uzmu veću količinu novca.

Naredne godine je u Kantonalnom sudu Sarajevo održano suđenje na kojem je prvi put izrečena presuda za udruživanje u zločinačku organizaciju.

Ljubica Kolovrat je osuđena na 14 godina zatvora, a Janja Anđelić na 11 godina i šest meseci. Anđelićeva i Kolovratova su se, kako je sud utvrdio, udružile u zločinačku organizaciju s Dušankom Petrović iz Beograda i odgovorne su za ubistvo njenog brata Aleksandra počinjeno 10. marta 2006. u iznajmljenom stanu u sarajevskom naselju Dolac-Malta. Osuđene su i za prevare i teške krađe.

Međutim, u novembru 2007. godine nastaje obrt.

Vrhovni sud Federacije BiH ukida prvostepenu presudu i na osnovu u međuvremenu prikupljenih dokaza donosi znatno drugačiju presudu. Janja Anđelić je osuđena na jedinstvenu kaznu od šest godina i 30 dana zatvora za pomaganje u ubistvu Aleksandra Petrovića, za krađu i krivotvorenje isprava. Istom presudom Ljubica Kolovrat je zbog nedostatka dokaza oslobođena optužbi za pomaganje u ubistvu, ali je osuđena na dve godine i tri meseca zatvora za krađu i krivotvorenje isprava.

U obnovljenom postupku pred Vrhovnim sudom utvrđeno je da je Aleksandrova sestra Dušanka Petrović namamila brata da dođe u Sarajevo u stan koji je iznajmila Anđelićeva.

– Dušanka Petrović ispalila je dva hica iz pištolja Petroviću u glavu, a motiv joj je bio da dođe do njegovog stana u Beogradu. Nakon ubistva Petrovićeva je zapalila bratovo telo – navedeno je u presudi koja je postala konačna.

Dušanku Petrović je u vreme izricanja ove presude policija u Srbiji pronašla i vratila u zatvor na izdržavanje kazne zbog ubistva muža. Protiv njene ćerke Jelene postupak nije vođen jer nije bilo dokaza da je upletena u ubistvo.

Hladnokrvnost i proračunatost Petrovićeve na suđenju je najbolje ilustrovao policijski svedok. Naime, kada je ubila brata Aleksandra, čisteći pištolj Dušanka je psovala Anđelićevu jer je njen pištolj zakazao, pa je Dušanka dva puta pucala bratu u glavu. To je poremetilo njen prvobitni naum da se Petrovićeva smrt pred policijom prikaže kao samoubistvo.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ludi Svijet

Imao S*KS sa KOKOŠKAMA u ŠTALI dok je, žena SVE SNIMALA TELEFONOM, ali ni to NIJE NAJCRNJE, ono što JE POTOM uradio DOKAZUJE da je ZA PSIHIJATRIJU

Published

on

Žena je snimala dok je njen suprug imao seks sa kokoškama u podrumu njihove kuće u Velikoj Britaniji, rečeno je na sudu o bolesnom postupku koji je sve ostavio u šoku.

Užasan snimak na kom Rehan Bejg (37) zlostavlja ptice, a koje su bile njihovi ljubimci, sačuvan je pod imenom “porodični video” i snimila ga je njegova supruga Halima, prenosi Daily mail.

Par je imao GoPro kameru montiranu u podrumu njihove kuće, koja je snimala njihove izopačene postupke.

Na sudu je rečeno da se Halima pridružila svom suprugu na snimcima, a da je on u jednom trenutku naizmenično imao seks sa suprugom i kokoškama.

Životinje su nakon toga umrle, rečeno je.

Bejg je osuđen na tri godine zatvora, a sudija koji je izrekao presudu rekao je da je njegovo ponašanje “izopačeno i perverzno”.

Halima je proznala da je znala za suprugove bolesne akcije ali je pošteđena zatvora jer postoje dokazi da je trpela porodično nasilje.

 

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ludi Svijet

Kako je ŽENA IZ KIKINDE UHVATILA MUŽA DA S*LUJE KOKOŠKE! Njemu je oprostila, a evo šta je uradila s nesrećnim kokama!

Published

on

Prije par godina kao munja odjeknula je vjest o sudbini jedne sirote žene iz Kikinde, koja je uhvatila  muža (52) dok je seksualno opštio s kokoškama iz njihovog dvorišta!

Umesto da muža najuri iz kuće, jadna žena je najurila sve kokoške
Traumirana žena se posle bestijalnog čina svog muža u najvećoj tajnosti obratila prijateljima za pomoć.

– Došla je očajna i uznemireno rekla: “Uhvatila sam ga kako opšti s kokoškama iz našeg dvorišta.” Verovatno naviknuta da trpi svašta, uradila je potpuno suludu stvar.

Umesto da najuri muža ili sama ode i nikada ga više ne vidi u životu, ona je oterala sve kokoške iz dvorišta! Nesrećna Kikinđanka je odlučila da toleriše muževljevu bestijalnost i slučaj nije prijavila policiji. S njim je u braku više od 20 godina, imaju već odraslu decu, koja ne žive s njima .

Istraživanje problema je otežano jer se uglavnom sve dešava u strogoj tajnosti i na zabačenim mestima. Svedoci nevoljno govore o tome zbog srama koji osećaju i žigosanja sredine koja bi usledila, dok su životinje nesposobne da posvedoče o seksualnom zlostavljanju.

Kao mogući uzroci za ovakvo ponašanje, u stručnoj literaturi navode se izloženost seksualnom zlostavljanju u detinjstvu, ali i različiti seksualni poremećaji poput zoofilije i zoosadizma. Kod osoba kod kojih je uočena zoofilija kao seksualna devijacija često se može javiti i šizoidni element.

U Srbiji se krivično i prekršajno kažnjava seksualno zlostavljanje životinja. Članom 269 Krivičnog zakonika Srbije propisana je novčana kazna ili zatvor do godinu dana za one koji seksualno opšte sa životinjama ili ih na drugi način zlostavljaju, muče i ubijaju.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

October 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala