Connect with us

Ljubav i Strast

Uhvatio ženu u vreloj akciji sa KOMŠIJOM, a onda doživeo novi šok: Bilo ih je DEVETORICA

Published

on

Za njeno neverstvo saznao je zahvaljujući migreni koja ga je zatekla na poslu

 

Kada je neimenovani muškarac iz Ujedinjenog Kraljevstva došao kući sa posla jednog dana, uhvatio je svoju ženu kako ga vara i bio je užasnut situacijom u kojoj se našao.

 

Gledao ju je kako izvodi s*ksualni čin sa komšijom, a da stvar bude još gora, ona ga je oralno zadovoljavala, što nije učinila za njega u deset godina koliko su bili u braku jer joj je, kako je umela da kaže, sama ta ideja bila gadila.

 

Ispostavilo se da je komšinija samo jedan od njenih brojnih ljubavnika, iako nisu u otvorenom braku. Čovek ima 40 godina, a ona 38. Veran joj je od dana kada su se upoznali. Možda je naivan, kako sam kaže, ali nikada nije ni slutio da ga ona vara.

 

– Mislio sam da jednostavno ne voli s*ks mnogo. Oduvek je to želela da radi sa ugašenim svetlima i nikada ne bi probala ništa novo, što sam trpeo jer sam je toliko voleo. Sada sam uveren da joj se jednostavno nije dopao s*ks samnom – rekao je on, a prenosi San.

 

Za njeno neverstvo saznao je zahvaljujući migreni koja ga je zatekla na poslu. Osećao se toliko loše da je morao ranije da napusti kancelariju da bi otišao kući da se odmori.

 

– Moja žena tog dana nije radila, a ja sam se nadao šoljici čaja i saosećanju.

 

Umesto toga, pronašao je njenu glavu u krilu svog komšije dok je on ležao na njegovoj sofi. Na trenutak je pomislio da će povratiti. Vikao je na njega da ode, bacio mu pantalone, a komšija je istrčao iz kuće.

 

Supruga mu je rekla da joj je žao što je to video, ali da preteruje jer to ništa ne znači. Kada ju je ‘pritisnuo’, priznala je da je od braka imala najmanje devet ljubavnika. Priznaje da takav bol nikada nije osetio. Ona misli da treba da joj oprosti i zaboravi, ali on ne vidi put napred u svom braku.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Ljubav i Strast

ŽESTOKO mi je REKAO tvoj ZADATAK je da obučeš ŠTO kraću SUKNJICU, ali ne SMIJEŠ oblačiti GAĆICE ISPOD

Published

on

Čini mi se da nikada nisam lakše dogovorio s*ks. Sve je bilo na blic. Bilo je kao u 50 nijansi sive. Ja sam bio taj kome je ona sve ugađala. Čuli smo se ujutru. Rekla je da ide na faks pa onda sa drugaricama u šoping.

– Tvoj prvi zadatak je da obučes što kraću suknjicu danas gde god da ideš, ali gaće ne smeš oblačiti ispod. Želim da se tako slikaš na javnim mestima i šaljes mi te slike.
– Daj bre, kako ću tako da idem skoro gola po gradu, primetiće neko.
– Ne interesuje me to. Uradi šta sam ti rekao inačeću te žestoko kazniti.

Tako je i uradila. Stizale su mi slike nje kako lagano zadiže suknju na ulici, tako da se vidi obrijana p, pa onda se guuzi isto tako, a u isto vreme pazi da je neko ne vidi dok to radi.

Onda mi je stigla slika na kojoj sedi na wc šolji u nekom kafiću i nabija prste u piicu. Nisam joj rekao da sme to da radi, ali bilo je više nego očigledno da je jako pali sve ovo i nije mogla da se obuzda. Sve u svemu, nije poslušala moja naređenja i morao sam da je kaznim. Pozvao sam je telefonom.

– Šta radiš to ? Jesam li ti dozvolio da maziš picuuu i guraš prst u nju? Je li ? Pričaj…

– Pa nisi mi dozvolio, ali mnogo sam naaapaljena, znaš koliko sam vlaaažna, ne mogu više.

Kako je objasnila drugarici da je udara po duuupetu ne znam, uglavnom mi je stigla slika crvenog duupeta sa tragovima prstiju na koži, uz poruku “ti si lud, ali mi se jako sviđa sve ovo”.

Bilo je vreme da joj uradim nešto konkretno pošto je ispunjavala sve moje želje i naređenja bez pogovora. Pozvao sam je da dođe kod mene kada padne noć. Moja soba u podrumu u kojoj držim sve te igračke i sprave je bila spremna za nju. Došla je oko 9h uveče. Na ulazu sam joj odmah stavio lisice na ruke i povez preko očiju.

– Sada te vodim u moj kutak za uživanje. Radiću ti stvari koje nikad nisi probala, i jedino pravilo koje moraš da poštuje je da, šta god da ti uradim, ne smeš izgovoriti ni jednu reč. Da li ti je to jasno?

– Da

Sišli smo niz stepenice, a onda nastavili da hodamo prema toj sobi dugim hodnikom. Rekao sam joj da lagano hoda ispred mene i kada dođe do vrata rečiću joj da stane.

Tako je i uradila. Hodala je lagano. Nisam skretao pogleda sa njene savršene okrugle, malo veće guuuuze, obučene u kratak tesan, šorčić bele boje koji je ocrtavao taaange. .

Ušli smo unutra. Stajala je i ćutala na sred sobe. Sa plafona je visio konopac kojim sam joj zakačio ruke, već vezane lisicama i lagano ih dizao u vis, zatežući konopac sve dok ruke nisu bile toliko visoko podignute i vezane da je, i ako je u jako visokim štiklama, jedva na prstima dohvatala patos.

Prišao sam joj, osećao sam kako lagano drhti, bila je jako jako uzbuđena, i možda malo uplašena… Uhvatio sam je jednom rukom za kosu a drugom oko vrata, blago je stežući, jezikom sam joj prešao preko usana:

Sisaaao sam joj jezik, grizao usne i bradu dok je ona stajala i daahtala tako vezana. Jednim naglim pokretom sam joj pokidao dugmiće na košulji a onda sam joj i brus isekao između siiiisa.

Zatim sam uzeo štipaljke sastavljene metalnim lancem i stavio joj na braa davice, dahtala je jako i blago jauknula oba puta kada sam joj zakačio štipaljku-

Lagano se naaaaguzila, izbacujući guuuzu prema meni koliko god je mogla u tom položaju.

Raširio sam joj guuuzove. Uh kako lepa mali ružičasti čmmmar je imala.

Rupica joj se širila i sužavala. Uzeo sam mali plug i stavio joj ga u duupe.

Ustao sam i počeo da je ljubim dok sam joj rukom trljao piiiku jako, jako brzo.

Bilo je vreme da pređemo u drugu fazu igranja.

Skinuuuo sam se. Peenis mi je već uveliko bio dignut i tvrd.

Drkaam ga lagano ispred nje smeškajući se.

Ti bi ga ljubila sada, znam to, ali ne može, ne zaslužujes to.

Onda sam je podigao sa poda, i naguuuzio je preko stola. Picaa joj je bila spremna za razvaljivanje, sva mokra i vrela.

Ušao sam u njuu od pozadi naglo, žestoko divljački.

Jauknula je jako kada ga je osetila ceelog.

Tuucao sam je žestoko šamarajući joj guzove, širio sam joj duupe rukama a plug je poigravao u njenom čmaaaru dok sam žestoko prodirao u njenu picu.

Izvadio sam ga, okrenuo je, podigao na sto i raširio noge, nastavio sam da je kaaram zverski štipajući joj braaadavice i stežući joj gruudi ogromne.

Uvijala se i daahtala kao luda, uživala je.

Promenili smo pozu. Rekao sam joj da me zaaajaše dok ja ležim na podu. Nabijala se na veliki tvrdii peeenis žestoko.

Kako je dobro mešala i nasedala dok sam joj ja rukama širio guuzove i gurao i vadio plug u čmaar.

Gurnuo sam je sa mene, pala je pored mene a ja sam ustao, uhvatio je za kosu podigao do penissa i svvvršio joj u usta jako. Nikada tako nisam svršiio.

Mlazevi speeerme su šikljali po njenom licu, kosi, ustima, spuštali se niz njeno teeelo.

Guutala je kao luda.

Iscrpljeni smo bili oboje. Očistila se i obukla šorčić a košulju je onako poderanu nekako svezala da posluži dok ode kući. Odvezao sam je kući. Sve vreme je ćutala, baš kako sam joj rekao. Kada sam stao ispred njene kuće rekao sam joj da može da priča.

– Bila si dobra večeras, jako sam uživao.
– Ovo je bilo… nemam reči, pokidao si me!
– Jel ti se svidelo?
– Još uvek ne mogu da se osvestim od utisaka. Šta si mi sve radio… Ali da, uživala sam.
– Tek ćeš uživati, ovo je samo početak… Ajde beži sada, javiću ti se.

Izašla je iz kola, jedva je hodala do kuće…

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

Nevin sa 32 godine: KOMŠINICA MU SE NUDI DA BUDE UČITELJICA, ALI….

Published

on

Nevin sa 32 godine: KOMŠINICA MU SE NUDI DA BUDE UČITELJICA, ALI….

 

Iako to zvuči kao ostvarenje tinejdžerskih snova, Jedan Englez se našao u problemu nakon što mu je komšinica predložila da vode ljubav.

“Imam 32 godine i nikada nisam mao se*s. Da budem preciziniji, još nisam bio u vezi”, priča on.

 

“Prije neki dan, moja komšinica nije mogla da upali auto, pa me je zamolila da joj pomognem. Poslije par minuta sam riješio problem i onda smo razmijenili brojeve telefona”, kaže muškarac i nastavlja:

 

Ranije smo se samo pozdravljali u prolazu, i iako ona živi blizu mene, sve što znam o njoj je da ima 35 godina, da je zgodna i da joj je muž često odsutan zbog posla.

Međutim, sada mi je poslala sms poruku u kojoj je napisala da bi voljela da ima se*s sa mnom, kako bi mi se zahvalila, kao i da bi to bila naša mala tajna – objašnjava Britanac, te pita:

 

“Da li je ovo suviše dobra ponuda da bih je odbio. A opet, ne bih volio da njen muž sazna za to. U velikom sam problemu, maštam o njoj kao mojoj učiteljici u krevetu ilia utu, a sa druge strane, ne znam da li bih znao šta treba da uradim u krevetu… I šta ako se cijela priča iskomplikuje ili nas vidi neko od komšija”, u dilemi je Englez.

 

Odgovor terapeuta je slijdeći:

 

“Iako se osjećate polaskani zbog ovakve ponude, najbolje je da je odbijete. Niko ne voli ovako komplikovane scenarije, naročito tako blizu kuće, a i ne bi bilo fer prema njenom mužu.

 

Najbolji se*s dolazi iz veze sa ljubavlju. Učtivo zahvalite komšinici i recite joj da će vam se odužiti ako vama u budućnosti zatreba neka druga usluga. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Ljubav i Strast

Otkrivena prava istina: ZAŠTO ŽENE STENJU ZA VRIJEME ”HOPA CUPA”

Published

on

U filmovima će žena koja je na vrhuncu najčešće zabaciti glavu unazad i stenjati, a kad se približi orgazmu počeće glasno da stenje. Ali ima li to stenjanje uviojek veze s tim koliko je se*s dobar? Prema istraživanju o sek*ualnom ponašanju koje je sproveo tim naučnika sa Univerziteta Lancashire – nema.

Autori tog istraživanja su došli do zaključka da je glasno stenjanje, ustvari glasanje koje žene uglavnom upotrebljavaju da više uzbude partnera i podstaknu mu orgazam što potvrđuje i većina istraživanja na tu temu, prenose mediji.

U njemu su naučnici pitali žene sarosti od 18 do 48 godina za detalje o njihovom glasanju tokom sek*ualnog odnosa. Otkrili su da većina žena za vrijeme ljubavnih igara stenju, ali ne nužno dok doživljavaju orgazam. Umjesto toga, 66 odsto priznalo je kako stenju da ubrzaju partnerov orgazam, dok 87 odsto žena to čini da se osjećaju više sek*i i samopouzdanije.

“Dok se ženski orgazmi najčešće postižu tokom predigre, kopulatorna vokalizacija je na najvišem nivou prije i istovremeno s orgazmom muškarca – zaključili su naučnici. Osim toga, dodaju da žene ubacuju glasno zadovoljstvo da bi smanjile ‘dosadu’ u krevetu”.

Stenju li žene samo zbog i za muškarce?

“Ne postoji toliko puno istraživanja na ovom području, ali bombardovani smo kroz medije idejom toga da je stenjanje povezano s orgazmom i dobrim se*som – rekla je naučnica Kristen Mark sa Univerziteta Indiana i objasnila:

“Ako stenjete, partneru dajete do znanja da radi sve dobro, a to očigledno nije uvijek tako . Zato bi trebale ‘koristiti’ stenjanje i glasne uzvike samo kad je nešto dobro, a ne kad želite prikriti ono što nije da on prije završi.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

September 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala