UHVATIO ŽENU KAKO GA VARA SA NEKOLIKO MUŠKARACA U ISTO VREME: Usledio je njen ŠOKANTAN potez

UHVATIO ŽENU KAKO GA VARA SA NEKOLIKO MUŠKARACA U ISTO VREME: Usledio je njen ŠOKANTAN potez

Sethova žena je odjednom počela sve du že ostajati vani te se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama i uveravala ga da je ‘zaglavila s prijateljima’

 

 

 

Sethu Megowu (33) iz Valdoste u SAD-u svet se srušio u trenu. Sve u što je verovao raspršilo se kao pesak na vetru. Shvatio je da je njegova idilična porodica obična laž.

 

Naime, jedne večeri ugledao je upaljeni računar sa otvorenim Facebook profilom supruge Crissy. Nešto mu nije dalo mira i krenuo je proveriti njene poruke. Ono što je tamo pronašao nije očekivao ni u najcrnjem scenariju – supruga ga vara, ali ne s jednim muškarcem, već sa više njih.

 

Pred očima mu je proletio njihov desetogodišnji brak, rođenje četvero dece… Prisetio se kako su osam godina živjeli lepim porodičnim životom, bili su srećni, barem se tako njemu činilo. Međutim, poslednje dve godine Crissy kao da više nije bila onakva žena kakva je bila pre, promenila se.

 

Komunikacije među njima je nestalo, ostajala je vani sve duže, ponekad celu noć nije došla kući.

 

Među porukama na Facebooku bilo je i onih po kojima je shvatio da se s jednim muškarcem viđa već godinu dana. Bio je skrhan. Svoje neugodno iskustvo opisao je na blogu Love What Matters.

 

– Ja sam samo dečko koji je bio oženjen najboljom prijateljicom deset godina i koji je otkrio da ga ona vara sa više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Imamo osam predivnih godina iza sebe i dve koje su bile kao iz pakla – napisao je.

 

Pokušavao je shvatiti zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije te je počela s nekim lakšim zavisnostima, nije spomenuo je li se radilo o alkoholu ili lakšim drogama. Prisetio se kako su se upoznali.

 

– Imali smo spokojan odnos ispunjen radošću i poverenjem. Zaljubili smo se i venčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno…

 

Dobili smo četvero divne dece, kupili smo kuću, imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima – ispričao je.

 

– Nakon osam godina i četvero dece; Stevie, Neele, Titusa i Olive, počeo sam osećati da nešto nije u redu. U početku sam verovao da je to zbog stresa na poslu, puno dece i nove kuće.

 

Pokušao sam s njom sesti i razgovarati, ali to je bilo izuzetno teško. Zanimalo me je kamo odlazi noću, no ona je izbegavala odgovoriti – nastavio je.

 

Počela je, kaže, sve du že ostajati vani, a potom se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama. Uveravala ga je da je ‘zaglavila s prijateljima’.

 

– Pokušavala je prikriti tragove. Kod kuće je zaključavala mobitel, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izveštaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, no tada sam još imao poverenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničarim bez veze. Ali, nije bilo tako – rekao je.

 

Kaže da ga je najviše zabolelo kada je shvatio da s ljubavnikom, sa kojim je bila u vezi godinu dana, nije samo zbog s*ksa, već se i zaljubila u njega.

 

– Dala mu je svoje srce, to me najviše zabolelo. Kad se samo setim koliko sam joj vjerovao i trudio se olakšati joj život. Dizao sam se po noći i nosio naše bebe na prsa, potom ih držao da podrignu i stavljao ih nazad na spavanje.

 

Pazio sam da se ona odmara. Osećam se izdano i slomljeno – prisjetio se.

 

– Rekla mi je da sam ja dobar čovek no da je ona ta koja se promenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom te da to savetuje i meni. Sada su mi deca prioritet u životu – dodao je.

 

Njegova sad već bivša supruga je na Facebooku promenila status i navela je sada u vezi sa ženom, prenosi Daily Mail. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin