“Uhvatio je sa LJUBAVNIKOM, pa ga ubila – švaler joj tražio 300 evra”: Komšije o Biljaninoj AFERI

Meštani pričaju da su sumnjali da se Ivan u Rusiji oženio, jer ga nije bilo tri godine, ali da ovakav epilog priče nikome nije padao na pamet

 

Biljana Stojanović (38) iz sela Veliko Trnjane, kraj Leskovca ubila je svog supruga Ivana poput profesionalnog ubice, a potom je ubacila njegovo telo u bure i zalila ga betonom. Tri godine kasnije izvršila je samoubistvo u istom pomoćnom objektu tako što je popila otrov.

 

Meštani pričaju da su sumnjali da se Ivan u Rusiji oženio, jer ga nije bilo tri godine, ali da ovakav epilog priče nikome nije padao na pamet.

 

– Mi smo svi smatrali, kuća je tri godine bez muža, on radi u Rusiji, sigurno se tamo oženio. Bilo je već takvih priča radnika iz Rusije da odu na rad i tamo steknu novu porodicu, ali da je ubijen, zabetoniran, zakopan u štali, to nikome ni na kraj pameti nije bilo – kaže meštanin sela.

 

Sada se, takođe, po selu ispredaju razne priče, pa i ta da je Biljana mužu presudila jer je saznao za njenu aferu.

 

– Priča se da je muža ubila jer ju je uhvatio s ljubavnikom, pa da je taj švaler posle čak njoj tražio 300 evra i ucenjivao je da će je prijaviti policiji. Ko zna šta je tu bilo, nisu čista posla – kažu meštani.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin