Uhvatila sam sina kako me gleda dok se tuširam – Potom sam odlučila da ga…

Uhvatila sam sina kako me gleda dok se tuširam – Potom sam odlučila da ga…

 

 

 

Ispovijest žene po imenu Danica šokirala je cijelu regiju. Kao što možete vidjeti na fotografijama, riječ je o vrlo atraktivnoj gospođi. Danica ima 45 godina i to se dogodilo prije tri godine.

Danica je rekla kako jako pazi na sebe, redovito trenira, a uz to je i profesorica matematike. Prije nekih pet godina udala se za čovjeka koji je imao 20-godišnjeg sina i dobro ga je prihvatila.

 

 

Ispričala je da je jednog dana došla ranije kući i nije vidjela nikoga, pa je odmah otišla pod tuš.

 

 

Dok je uživala pod tušem u kupaonici, zatekla je vrata malo otvorena. Tada je ugledala Marka kako se skriva iza vrata i promatra je.

 

 

Danica tada ulazi u njegovu sobu i šokira se kad vidi Marca kako se dira, jer ima veći, deblji ponos od svog oca. Odmah mu je prišla i stavila njegove ruke na svoje grudi te su u isto vrijeme vodili ljubav. Nitko od njih nije razmišljao o posljedicama ako ih se otkrije jer su se oboje jako zabavljali.

 

 

 

Nakon toga su se često sastajali, a mužu nije bilo ništa sumnjivo. Sljedeća priča otišla je u sasvim drugom smjeru, a radilo se o domaćoj estradi. Prije 14 godina umrla je glazbenica Margita Stefanović Magi, klavijaturistica beogradskog rock benda Ekatarina Velika.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I           FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)