UHVATILA MUŽA U AKCIJI SA ROĐENOM MAJKOM, PA… Usledilo je nešto JOŠ JEZIVIJE – zbog ovoga NOĆIMA NEĆETE SPAVATI

0

Potresena žena podelila je svoju priču na Redditu, objašnjavajući kako su ona i njen suprug zajedno od adolescencentskog perioda

 

Žena je, nakon što je DNK test otkrio 22 – godišnju aferu njenog supruga sa njenom majkom, potražila terapiju za sebe i svoju decu, piše Stil.

 

Otkrila je kako su obe ostale trudne u isto vreme.

Žena je bila slomljena nakon što je DNK test otkrio 22-godišnju tajnu aferu između njenog supruga i njene sopstvene majke. Šokantno otkriće takođe je razotkrilo da su njena braća blizanci zapravo njena polubraća, budući da im je njen suprug biološki otac.

 

Potresena žena podelila je svoju priču na Redditu, objašnjavajući kako su ona i njen suprug zajedno od adolescencentskog perioda. Nakon što je zatrudnela sa 17 godina, preselili su se kod njenih roditelja, a kasnije su se preselili u ranč njenog oca.

 

Godinama je bila u zabludi da živi u srećnom brakuNa prvu se nisu primećivali nikakvi problemi. Živeli su srećno. Ali sve se promenilo kada se vratila s devojačkog putovanja i zatekla svog supruga i majku zajedno u svojoj spavaćoj sobi.

 

“Ušla sam u svoju sobu i zatekla svoju mamu kako vodi ljubav sa mojim suprugom”, rekla je.

 

“Mama mi je vikala da izađem iz ‘njihove’ spavaće sobe, što me je još više uzdrmalo.”

 

“Nažalost, moja najstarija ćerka je takođe bila kod kuće, u svojoj sobi preko puta, spremajući se za zabavu. Izašla je i videla moju gotovo golu majku kako beži iz naše kuće do njene kuće pored i zatvara vrata.”

“Moja ćerka je bila slomljena i otišla je kod moje sestre. Zamolila sam je da ništa ne govori dok prvo ne porazgovaram sa svojim suprugom. Zamolila sam ga za istinu. Rekao mi je da ga je moja mama zavela kada smo imali 18 godina i živeli kod njih. Imali su nezaštićeni seks bar jednom mesečno duže vremena nego što smo bili u braku.”

 

“Izračunala sam vreme i bila sam zgrožena jer je vremenska linija značila da bi moji blizanci i najmlađi brat mogli biti njegovi.”

 

Žena, koja ima šestoro braće i sestara u dobu od 42 do 18 godina, više nije mogla zadržati “odvratne” vesti samo za sebe – i ispričala je sve svom ocu.

“Odmah sam pozvala tatu i rekla mu da dođe kod mene bez mame. Naterala sam svog supruga da prizna, a tata je bio slomljen, on i mama su takođe bili u ljubavi još od srednjoškolskih dana. Nepotrebno je reći, čuli smo mamu kako viče iz njene kuće kada ju je tata suočio. Tata ju je izbacio i sada živi kod moje 38-godišnje sestre.”

 

“Tata je insistirao na DNK testiranju za tri najmlađa dečaka pre nego što bi išta razmatrao u vezi sa njihovim brakom. Blizanci su biološka deca mog supruga. Od tada sam ga izbacila i sada živi kod svojih roditelja.”

 

Žena i njen otac, ne žele da imaju više veze sa situacijom, sada planiraju prodati svoje kuće i zajedno kupiti veću.

 

“Pošto je kuća još uvek bila na imenu mog oca, suprug neće dobiti ništa od prodaje, niti će moja majka, jer nasledna imovina nije predmet deljenja u razvodima”, objasnila je. “Takođe, moja majka verovatno neće dobiti alimentaciju, jer naša država nije država gde je razvod zbog nevinosti.”

“Moj suprug je zgrožen i besan što sam dokazala da će zapravo imati sedmoro dece, umesto petoro, i da ću mu uzeti polovinu njegovog posla.”

 

Uplakana žena

 

Objasnila je kako je pomogla suprugu da započne svoju kompaniju pre nekoliko godina, čak uzimajući pauzu od svoje nastavničke karijere da mu pomogne da je uspostavi.

 

“U mojoj državi, sva bračna imovina, uključujući i poslove, se dele podjednako, 50/50.” Nakon što je sve sastavila, žena je shvatila da je njen suprug obe, i ona i njena majka ostale trude u isto vremen.

 

“Prezirem muža, razbio je je moje poverenje koje sam imala u muškarce i u vernost. Već sam angažovala dobrog advokata iz firme koja je pomogla i meni i mome ocu u finansijskim pitanjima, a tata mi pomaže u plaćanju. Moji blizanci, jedna od mojih sestara i cela bivša porodica su prekinuli kontakt sa mnom i mojom maloletnom decom, i moja deca su suštinski izgubila sve svoje bake i deke, osim mog tate.”

 

 

“Već sam u terapiji kod psihijatra. Ponudila sam to i za svoje dvoje odrasle dece, ako im je potrebna porodična terapija sa svima nama, ali oni trenutno idu na individualnu terapiju.”

 

 

Uplakana žena kod psihijatra

 

Komentarišući njen post, jedan korisnik je rekao: “Sve što mogu reći je da mi je žao nje i njene dece. Ovo je haos i ovi ljudi će zaista trebati ozbiljnu terapiju.”

 

“Majka/baka je čudovište. Nadam se da će ona i bivši suprug biti isključeni iz života svih. Ovo je toliko toga pogrešnog u ovoj situaciji.”

 

Drugi korisnik je dodao: “Ovo je svakako jedna od najtragičnijih priča o neverstvu koje sam pročitao. Varati svog partnera je dovoljno loše, ali izdati svoju ćerku je jednostavno odvratno.”

 

 

Treći korisnik je izrazio: “Ono što me najviše pogodilo je to što su njen suprug i majka ljuti na nju što im je uništila srećan život. To je glupost, sami su sebi to učinili i sada su iznenađeni što se neko drugi nije bio spreman lagati za njih.”(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:     INSTAGRAMU      I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *