UHAPŠENA TROJICA MUŠKARACA ZBOG PODVOĐENJA DEVOJKE (20): Stupio u emotivnu vezu sa žrtvom, pa je primoravao na prostituciju!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP, uhapsili su pripadnike kriminalne grupe S. S. (46), P. D. (25) i Đ. Lj. (29), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

 

 

 

Sumnja se da su oni, od februara do juna ove godine, iskoristivši teške uslove u kojima je živela, vrbovali dvadesetogodišnju devojku da se bavi prostitucijom, kako bi stekli protivpravnu imovinsku korist.

S. S. je, kako se sumnja, najpre stupio u emotivnu vezu sa oštećenom kako bi uticao na njenu svest i volju i na taj način je vrbovao da se bavi prostitucijom, a potom angažovao Đ. Lj., koji je, kako se sumnja, na internetu oglašavao pružanje seksualnih usluga, dok je osumnjičeni P. D. prevozio oštećenu i predavao je korisnicima seksualnih usluga.

 

 

Sumnja se da je novac stečen na ovaj način preuzimao S. S.

 

 

Policija je pretresom stanova osumnjičenih pronašla više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i manju količinu bele praškaste materije koja je poslata na veštačenje.

 

S. S., P. D. i Đ. Lj. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Podsetimo, Kurir je jutros objavio da je u toku velika akcija hapšenja zbog krivičnog dela trgovina ljudima.

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU         I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin