Uhapšena snaha u užičkom hotelu, ovo je žrtva Bajra Lakota (67) – Stravično ubistvo u Sjenici

0

*SJENICA** – U selu Dubnica sinoć se dogodio stravičan zločin koji je šokirao celu opštinu Sjenica. Prema nezvaničnim informacijama, snaha (39) je brutalno ubila svoju svekrvu, Bajru Lakotu (67), isekavši je na komade.

 

Prizor na mestu događaja je opisan kao zastrašujući. Ubica, poreklom iz Bosne, nožem je zadala više uboda svojoj svekrvi, usmrtivši je na licu mesta. Incident se dogodio u porodičnoj kući u selu Dubnica.

 

Prema dostupnim informacijama, osumnjičena snaha je živela u Nemačkoj, ali se u trenutku incidenta nalazila u Srbiji zbog postupka razvoda. Problem je nastao kada je snaha došla iz Nemačke da preuzme decu, što su joj deda i nana zabranili, što je na kraju rezultiralo tragičnim incidentom.

 

Policija je saopštila da je nesrećna Bajra Lakota preminula od višestrukih uboda nožem. Slučaj je prijavljen nadležnim organima, koji su odmah započeli istragu kako bi se rasvetlili svi detalji ovog stravičnog događaja.

 

Sin od ubijene Bajre Lakote, Amel Lakota, koji je bivši muž osumnjičene, nalazi se u Nemačkoj i u toku su pripreme za njegov povratak u Srbiju. Osumnjičena je uhapšena u jednom hotelu u Užicu.

 

*Ekskluzivna fotografija ubijene Bajre Lakote (67) i njenog muža Isa Lakote, koji sesuprostavio bivšoj snahi*(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *