UHAPŠENA Mimi Oro: Starleta završila iza rešetaka, a evo šta je RAZLOG

Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro uhapšena je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju. Starleta se trenutno nalazi u ženskom zatvoru u Požarevcu, gde izdržava kaznu, i nije poznato kada će biti slobodna. Prema saznanjima, nekadašnja rijaliti učesnica nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne zbog čega je sankcionisana.

Ovo nije prvi put da kontroverzna Jagodinka ima problem sa zakonom. Podsetimo, Živanovićeva je još 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju.

U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović, alijas Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

– Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo – rekla je ona tada.

I o prostituciji je imala svoj stav i rekla je da je imala nepristojne ponude.

– Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija. Pa ima, mislim naravno, nepristojnih ponuda, da. Što se tiče i od žena i od muškaraca. Svaka imalo lepa devojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mladi, nema pravila što se tiče tih stvari. Ja nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Pre bi me dečko prebio nego da idem malo levo-desno. Uglavnom to rade neobrazovane, devojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje manje imaju para – govorila je Živkovićeva.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin