Uhapšena baba dečaka koji je ubio mlađeg brata

V. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

 

 

Policija je nakon nezapamćenog zločina u Međulužju kod Mladenovca, kada je 14-godišnji dečak ubio dve godine mlađeg brata, uhapsila i njihovu baku V. L. (1967) zbog sumnje da je počinila krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih  materija i teška dela protiv opšte sigurnosti, a u vezi sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti.

 

Ona se sumnjiči da je u kući u kojoj živi, posedovala neregistrovanu i neadekvatno obezbeđenu lovačku pušku, a u čiji posed je došao njen četrnaestogodišnji unuk iz koje je pucao u svog dvanaestogodišnjeg brata i usmrtio ga.

V. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo maloletnik će biti priveden dežurnom sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin