UHAPŠEN VRANJANAC (29) ZBOG OBLJUBE DEVOJČICE (13): Prvo joj slao poruke na Instagram, pa usledio UŽAS!

Vranjanac D. P. (29) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (13)!

 

Kako nam je potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Vranju koje vodi istragu, osumnjičeni je saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana.

– Višem javnom tužilaštvo u Vranju od strane Policijske uprave u četvrtak je podneta krivična prijava protiv D. P. (29) iz Vranja, zbog krivičnog dela obljuba sa detetom izvršenog na štetu deteta – devojčice (13) – saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Vranju.

 

Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage i istog dana saslušan je osumnjičeni koji se branio ćutanjem. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, na predlog tužilaštva, osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

 

– U interesu istrage, kao i radi zaštite prava maloletnog lica – deteta ne možemo pružiti detaljnije informacije u ovoj fazi postupka – navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

 

Za krivično delo obljuba sa detetom zaprećena je kazna zatvora od pet do 12 godina, bez mogućnosti ublažavanja iste.

 

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, sve je počelo sa prijavom da je osumnjičeni muškarac devojčici od 13 godina slao na Instagramu poruke neprimerene sadržine, a onda je usledila i prijava za obljubu.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin