UGLEDAO IZBOČINU USRED KUĆE I KRENUO DA KOPA: Kada Je Ugledao Šta Se TAMO NALAZI, Zaboravio Je I SVOJE IME

Istorijski nacrti pokazuju da je bunar na ovom mestu stajao i u 16. veku

Kolin Stir (67) proveo je godine vadeći zemlju iz srednjovjekovnog bunara, ne bi li u njemu pronašao ćup pun zlata. Međutim, penzioner iz engleskog Plimuta rupu nije iskopao u svom dvorištu ili na kakvoj livadi nego u dnevnom boravku sopstvenog doma.

Kolin se sa suprugom i decom u viktorijansku kuću iz 19. veka uselio još pre 30 godina. Neobična neravnina u podu odmah im je upala u oči. Sanjajući blago, muž je jednog dana napokon dohvatio budak i lopatu, pa je ubrzo otkrio da se ispod sofe nalazi stari, zatrpani bunar.

Istorijski nacrti pokazuju da je bunar na ovom mestu stajao i u 16. veku. Kopao bi on i dalje, ali supruga ga je naterala da zatrpa rupu kako u nju ne bi upalo neko od njihovo troje dece.

Deca su sa godinama narasla, a kada je Kolin otišao u penziju opet se primio posla i dao u potragu za zlatom o kojem je razmišljao sve te godine, sedeći na sofi iznad zatrpanog bunara.

Uz pomoć komšije počeo je da izvlači zemlju pomoću kante na užetu. Prvo je na metar i po dubine naišao na drveni mač umotan u kožu. Potom je naišao i na neka nemačka eksplozivna sredstva. Čak je u rupu ugradio svetlo i osigurao je vratancima, ali sve je stalo kad je naišao na podzemne vode.

To ga je usporilo u nameri da kopa dalje, ali još ne odustaje od želje da otkrije što se nalazi na dnu bunara.

– Volio bih da sam Doktor Hu, da imam Tardis kojim bi otputovao kroz vreme u prošlost i otkrio što se krije dole, kaže Kolin Stir, i dalje maštajući o blagu, piše Dejli mejl.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin