UDALA SE ZA SOPSTVENOG SILOVATELJA: Spas pronašla u 30 godina mlađem, on u najboljoj snazi, ona na pragu 100-te godine

Slavna glumica Džoan Kolins, ponovo je zablistal i sve bacila u senku svojim stajlingom.

Iako glumica ima 90 godina, izgleda fantastično. Skoro da je nemoguće da je vidimo u izdanju koje nije besprekorno.

Džoan Kolins
foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna glumica je pre nekoliko dana boravila na Karibima, na zapadnom Barbadosu. Uživala je u idili sa petim suprugom o kojem je uvek imala samo reči hvale. Mnogi su sumnjali u njihovu vezu, ali je ljubav opstala.

Džoan Kolins
foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džoan Kolins, koja broji 90 godina, dosledna je u brizi o zdravlju svoje kože, kako je sama istakla. Na nedavnom izletu na plažu, nosila je elegantan šešir i sunčane naočare, dok je njen suprug Persi Gibson pažljivo nanosio zaštitnu kremu na njeno telo. Legendarna zvezda serije “Dinastija” tvrdi da jedna od ključnih tajni njenog očuvanog izgleda leži u dugogodišnjoj upotrebi preparata sa zaštitnim faktorom od ultraljubičastog zračenja.

Sa najnovijim fotografijama koje su zabeležene, jasno je vidljivo da su Džoan i Persi ne samo partneri u braku, već i veoma bliski prijatelji. Njihova prisnost i ljubavni duet uvek izazivaju oduševljenje kada se pojave u javnosti.

Pre nego što je pronašla sreću sa Persijem, Džoan je prolazila kroz mnoge teške trenutke. U dokumentarnom filmu “Brave Miss World” iz 2017. godine, otkrila je prvi put detalje o traumatičnom iskustvu seksualnog napastvovanja koje joj se dogodilo dok je bila mlada, sa samo 17 godina.

Džoan Kolins, Voren Biti
foto: Profimedia

Preko jednog angažmana, na snimanju je upoznala svog prvog supruga Maksvela Rida, ne sluteći kakav pakao sa njim je čeka. Kako je kasnije otkrila, na udaju se odlučila zbog sramote jer ju je Rid, navodno, drogirao i silovao, te se je zbog sramote odlučila da se venča.

“On je imao 31 godinu, a ja sam bila sedamnaestogodišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je imao intimni odnos sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam ‘iskorišćena’. Sada to zovemo silovanje na sastanku”, rekla je ona za strane medije i dodala:

Džoan Kolins
foto: Profimedia

“Da nisam bila tako nevina po pitanju intimnih odnosa i toga kakve bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam jak osećaj krivice, pa sam to ipak učinila. Medeni mesec je bio čisti fijasko. Spolja smo izgledali srećno, a zapravo sam bila jadna“.

Džoan Kolins
foto: Profimedia

Njenim mukama nije bilo kraja. Dok su bili u braku , suprug ju je pokušao prodati starijim muškarcima, za 10 hiljada funti. Nakon 4 godine braka odlučila je da stavi tačku na taj odnos, dok joj je on tražio 950 funti mesečno, jer je on bio taj koji ju je probio i proslavio. Džoan Kolins je istakla da ju je taj brak koštao oko 2 miliona funti.

Drugi brak

Posle razvoda, počela je redovno da odlazi na žurke sa svojom prijateljicom Merilin Monro, a 1963. godine ponovo se udala, ovog puta za Entonija Njulija. Sa njim je dobila dvoje dece, ćerku Taru i sina Aleksandera, a u braku su bili šest godina.

Njihov sin Aleksander je 2017. godine objavio memoare “Unaccompanied Minor” i u njima napisao kako je njegov otac bio pedofil, što je sve šokiralo.

“Brak mojih roditelja uništile su njegove perverzije. Bio je pedofil, privlačila ga je mladost. U njegovoj uvrnutoj glavi, nevinost je bila najbolji afrodizijak. To je bila njegova skrivena, vrlo opasna i destruktivna seksualna sklonost”, napisao je on, tvrdeći da ga je otac stalno izlagao seksu.

Džoan Kolins
foto: Profimedia

Ipak, njegove majka i sestra demantovale su ove navode. Sa druge strane, Aleksander je za majku napisao da je “hladna, sebična i narcisoidna” osoba.

Ostali bračni brodolomi

Tri godine nakon razvoda od Njulija, Džoan se udala za Rona Kasa i sa njim dobila ćerku Keti. Njihova bračna idila prekinuta je nakon što im je ćerka teško povređena u jednoj saobraćajnoj nezgodi. Pošto se Keti oporavila, Džoan je zatražila razvod jer je saznala da joj je porodica bankrotirala.

Četvrti put glumica se udala za skandinavskog pevača Petera Holma, ali je i taj brak okončan, navodno zbog njegove ljubomore.

Džoan je 2000. godine upoznala 32 godine mlađeg Persija Gibsona koji je postao njen peti suprug i čini se da je kraj njega konačno pronašla sreću.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/