UDALA SE ZA 28 GODINA STARIJEG, PA OTKRILA KOJU STVAR NAJVIŠE VOLI NA NJEMU: Zbog Toga, Osuđuju Je Sa Svih Strana

0

UDALA SE ZA 28 GODINA STARIJEG, PA OTKRILA KOJU STVAR NAJVIŠE VOLI NA NJEMU: Zbog Toga, Osuđuju Je Sa Svih Strana

 

 

Sara Henderson (26) iz Mičigena upoznala je Darina (54) iz Kanzas Sitija, preko YouTube-a. Znali su se samo tri mesaca kada su se venčali, a Sara tvrdi da je, bez obzira na razliku u godinama, pred njima svetla budućnost. Ovi mladenci imaju nesvakidašnju ljubavnu priču, jer su se posle upoznavanja i povezivanja na internetu videli samo tri puta, a onda započeli emotivnu vezu i venčali se.

Ono što je još interesantnije jeste da njih dvoje deli 28 godina razlike, što su ukupno znali tri meseca kada su se venčali, a kako tvrde, raduju se zajedničkoj budućnosti. Sara Henderson (26) iz Mičigena upoznala je Darinu (54) iz Kanzas Sitija, preko YouTube-a.

 

Sara j pokrenula YouTube kanal pod nazivom “Tvoje idealno ja”, a onda je naišla na kanal vlasnika firme za kućne ljubimce Darina i tu se rodila romasa koja je završila brakom. Njih dvoje su započeli komunikaciju i prvi postali prijatelji, jer ni ona, ni on nisu tražili vezu. Međutim, romasa je počela da se razvija kada su oboje shvatili da imaju iste snove o nomadskom načinu života.

 

– Upoznali smo se na YouTube-u i postali prijatelji. To nije potrajalo dugo, jer smo se oboje brzo zaljubili jedno u drugo. Delili smo slična mišljenja i interesovanja o muzicima, politici, pisanju, životinjama, poeziji i lutanjima po svetu. Razgovarali smo svaki dan, slali poruke jedno drugom svake večeri i svaki drugi dan zajedno vežbali na video-četu – priča Sara.

 

Kako nisu živeli u istoj državi, Darin se uputio u Mičigen sa namerom da upozna Šaru, a onda su zajedno odlučili da na prvom susretu idu zajedno na jedrenje, gde su se prvi put i poljubili. Ponovili su susret već sledećeg meseca, a Sara je tu priliku iskoristila da zaprosi Darina. Par se venčao tri meseca posle prvog razgovora.

 

Svesna moguće osude okoline, Sara ističe kako nije birala da se zaljubi u nekog toliko starijeg od sebe i dodaje da se to jednostavno dogodilo i da razlika u godinama nije nikakva prepreka u njihovom odnosu.

 

– Niko od nas nije tražio nekoga mlađeg ili starijeg. Neki nam ljudi odmah kažu da nam veza neće uspeti, da će Darin ostariti i da ću morati da se salanem o njemu ili da će mnogo pre mene umreti, ali sve te stvari mogu da se dogode u svakoj vezi.

 

Koliko se žena uda za vršnjaka, pa se dogodi neka bolest ili saobraćajna nesreća i smrt dođe nenadano? Ne možete ulaziti u vezu brinući o tome šta sve loše može da se dogodi u budućnosti. Smisao je da naučimo da živimo u trenutku – objasnila je Sara.

 

Ona se nedavno preselila kod Darine, a srećom, njena porodica i prijatelji nemaju negativno mišljenje o njihovoj romansi, kao ni Darinovi, koji su srećni što je posle dugog razdoblja samo pronašao ljubav.

 

Par je pokrenuo i zajednički YouTube kanal na kome sa pratiocima dele priču o svojoj ljubavi i trude se da razbiju predrasude koje važe za veze u kojima je među partnerima velika razlika u godinama.

 

– Darin je u srcu mlađi od svojih vršnjaka i volim sve na njemu. Kad sam s njim, ne mislim o godinama, već vidim osobu sa istim vrednosnim sistemom kakav imam i ja.

 

Drago mi je da sam sa nekim ko želi iste stvari i sanja iste snove. Moja budućnost sa Darinom je svetla – zaključila je Sara. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU        I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *