UDALA SAM SE ZA USVOJENOG SINA! Ispovest digla zemlju na noge: Odgajala sam ga od 14, sad su mi oduzeli decu

0

Pročitajte ispovest majke koja se udala za usvojenog sina nakon što ga je odgajala od 14. godine!

 

Priča Ajsile Čiževskaje Mingalim (53) iz Tatarstana u Rusiji ostavila je stručnjake za zaštitu dece u šoku. Ona je odlučila da stupi u brak sa 22-godišnjim Danijelom Čiževskim, usvojenim sinom kojeg je odgajala od njegove 14. godine.

 

Upoznala ga je kad je imao 13, dok je pevao u sirotištu. Odlučila je da ga usvoji, a 8 godina kasnije život im se preokrenuo.

 

 

 žena se copy.jpg

 

“Naš odnos je savršen. Ne možemo da živimo jedno bez drugog. Na istoj smo talasnoj dužini”, rekla je ona novinarima.

 

Majka i njen usvojeni sin venčali su se prošle nedelje, a vlasti su odlučile da preuzmu starateljstvo nad njenom drugom usvojenom decom. Ajsila je pored Danijela usvojila još jednog dečaka i četiri devojčice.

 

Neka deca su sada smeštena u domove za starenje, dok su druga vraćena biološkim rođacima. Ajsila ne krije da želi da vrati decu, kao i da se nada da će uspeti. Danijel je istakao da veruje da će “porodica moći da živi slobodnije u Moskvi”. Ajsila navodno ima biološkog sina iz prethodnog braka, ali detaljnije informacije o tome nisu poznate.

 

 

 Žena se udala za usvojenog sina

 

Podsetimo, ovo nije jedini slučaj koji je zaprepastio javnost. Veliku pažnju privukli su Danijel i Ana Par koji su brat i sestra, a koji imaju dvoje dece. Po zakonu im je zabranjeno da stupe u brak jer su u krvnom srodstvu, a najveća želja im je da se venčaju. Pročitajte celu njihovu priču!(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU      I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *