UDALA SAM SE U SUBOTU Kad sam otvorila kovertu MOG DEDE, plakala sam kao kiša! U njoj je bilo samo 5 eura i ovo pismo

Udaja bi trebalo da bude događaj u životu žene za koji se vezuju isključivo lijepa i prijatna osjećanja. Ipak, tokom svadbenog veselja i poslije njega ponekad se dešavaju i stvari koje mogu da izazovu tugu i sjetu. Tako je i u ispovijesti anonimne djevojke koja je osvanula na društvenim mrežama.

“Udala sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko plakati na kraju dana svog vjenčanja, da mi neće biti dobro.

Nakon što su se gosti razišli, ja i moj muž smo počeli da pregledamo poklone, koverte i sve što smo taj dan od svojih prijatelja i rodbine dobili.

Rukopis na jednoj koverti mi je odmah privukao pažnju. Bio je to rukopis moga dede. Odmah sam odlučila da provjerim koliko novca mi je deda dao za moju srećnu budućnost, a kada sam otvorila zaprepastila sam se. U koverti je bilo samo 5 eura. Ali onda sam vidjela da je u koveri i pismo. Izvadila sam ga i počela da čitam, a na prvoj rečenici su mi krenule suze na oči.

Napisao mi je da je taj dan bio najponosniji i najsretniji čovjek na svijetu, jer je gledao kako postajem samostalna žena, kako počinjem da gradim svoju porodicu, prenosi “Srbija Danas“.

‘Cijeli bih ti svijet poklonio kad bih mogao, ali nemam više, ne mogu… Odvojio sam ovoliko.’

Iskreno, u prvom trenutku sam se razočarala, osjećala poniženom. Nije zbog novca, već sam u tom trenutku osjećala nepoštovanje, ali ove riječi vrijede mi više nego da mi je poklonio 1.000 eura.”

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin