Udaje se i majka Darka Lazića: NAŠLA DEČKA PREKO FEJSA, NE SMETA JOJ ŠTO IMA PETORO DJECE

Branka Lazić, majka Darka Lazića, koja je izgubila supruga Dragana prije dvije godine, ponovo je zaljubljena. Darkova mama, naime u vezi je sa izvjesnim Draganom iz Holandije.

 

 

Kako se spekuliše, Branka se već deset mjeseci zabavlja sa Draganom koji živi i radi u Holandiji, a kog pjevačeva majka poznaje godinama. Njega su Darko i njegov brat Dragan lijepo prihvatili te je on bio među zvanicama na pjevačevoj svadbi.

 

„Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazic ga je tamo i upoznala kada živjeli prije mnogo godina ali nikad nisu bili prijatelji bliski sa njim. Razveden je i ima petoro djece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vijesti.

 

Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku i izjavio saučešće. Nakon nekoliko mjeseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno.

 

Darko i cijela porodica je njega jako lijepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lijepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umiješao u brak, rasturio i poremetio nešto.

 

Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona… – kaže izvor blizak porodici Lazić koji dodaje da je Branki bilo veoma neugodno da svojim sinovima saopšti da se zaljubila:

 

„Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srerna i da ima pravo na svoj život – završava izvor. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin