“UBIJENA JE MOJA SESTRA, BILA JE POSEBNA, ZADESI NAS ZLO”: Oglasio se brat žene koju je snaja iskasapila nožem kod Sjenice!

0

Bajra Lakota (66) iz sela u okolini Sjenice ubijena je u utorak oko 22 sata u svojoj kući, a policija je nekoliko sati kasnije u jednom hotelu u Užicu uhapsila njenu snaju L. A. A. (39), državljanku Nemačke zbog sumnje da joj je zadala smrtonosne ubode nožem.

 

Zločin je šokirao sve meštane Sjenice, a brat od ujaka ubijene Bajre za lokalne medije je rekao “da ne može da veruje da se ovo dogodilo”.

 

– Ubijena je moja sestra, ona i ja smo drugo koleno. Bila je posebna, nemam reči. Boga molim da porodici podari snagu da sve ovo izdržimo i da nikad nikoga ovo zlo ne zadesi – rekao je brajt ubijene Bajre.

 

 

Kako dalje pišu lokalni mediji, Bajra je u trenutku zločina bila sama kod kuće, jer je njen suprug na poziv snaje L. A. A., koja je inače u procesu razvoda od muža, otišao u hotel u Užice da se sa snjom sastane.

 

– Međutim, osumnjičena ga je pozvala kako bi njena svekrva ostala sama kod kuće. Kada je svekar krenuo put Užica, ona se uputila u Sjenicu i napala svekrvu u kući. Zadala joj je više uboda nožem, pa otišla – kaže izvor.

 

Krvavo telo Bajre Lakote pronašli su rođaci, a policija je ubrzo blokirala sleo i krenula u potragu za ubicom.

 

– Rođaka je otvorila vrata kuće i tamo zatekla lokvu krvi i telo ubijene Bajre. Odmah je istrčala iz kuće i pozvala ćerku ubijene žene. Ubrzo su se okupili rođaci, komšije, policija je brzo stigla. Nož kojim je ubijena pronađen je pored tela u sobi – pričaju izvori.

 

Kako dalje navode, sve ukazuje na to da je osumnjičena isplanirala zločin.

 

– Sumnja se da je svesno pozvala Bajrinog muža u Užice, znajući da će Bajra u tom periodu biti sama kod kuće. Potom se vratila u hotel u Užicu i sumnja se da je nameravala da napusti Srbiji pre nego što iko shvati šta je uradila.

 

Međutim, plan joj je propao i ona je uhapšena, a biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru koje vodi istragu.(RBSM-RADIO)

 

 

"UBIJENA JE MOJA SESTRA, BILA JE POSEBNA, ZADESI NAS ZLO": Oglasio se brat žene koju je snaja iskasapila nožem kod Sjenice!

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *