UBICE TRENIRALE PUCANJE U ISTOJ STRELJANI?! Ispituje se da li su se Uroš i Kosta poznavali

Kosta K. (13) i Uroš Blažić (20), koji su u sredu i u četvrtak u masovnim ubistvima u školi na Vračaru i u okolini Mladenovca ubili ukupno 17 mladih i ranili još 20, vežbali su pucanje u istoj streljani “Partizan” u Beogradu! Istražitelji ne isključuju mogućnost da su se dva monstruma u nekom trenutku čak i sreli u toj streljani, a možda i upoznali!

Kako Informer.rs saznaje od izvora iz istrage, inspektori su do ovog šokantnog otkrića došli dok su radili na ubistvima u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca.”Jedan od pravaca istrage u oba masakra bio je gde su Kosta i Uroš uvežbavali pucanje, pošto obojica dobro barataju oružjem. Tako je najpre utvrđeno da je malog Kostu otac Vladimir K. odvodio u streljanu “Partizan”, a ubrzo zatim je otkriveno da je i Blažić na istom mestu u više navrata vežbao pucanje. To je zaista čudna podudarnost, i zato se ne isključuje mogućnost da su se Uroš i Kosta sreli u straljani, a možda čak i upoznali”, kazao je izvor.
Na drugoj strani, vlasnik privatne streljane “Partizan”, u kojoj je počasni član bio Kostin otac Vladimir, negirao je prilikom saslušanja da je dečak ikada pucao u njegovom objektu. Iako su mu predočeni dokazi u vidu slika i snimaka da su i Vladimir i Kosta vežbali pucanje kod njega, vlasnik se uporno držao svoj priče, tvrdeći da ih nikada nije video. Kad su mu zatraženi snimci sigurnosnih kamera iz streljane, vlasnik je rekao da kamere duže vreme nisu radile. Protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivičlna prijava.

Podsetimo, Kosta je u sredu uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri “Molotovljeva koktela”, što je sve stavio u ranac i krenuo u krvavi pir. Kako je utvrđeno tokom uviđaja, Kosta je u 8.40 ušao u školu i bez reči ubio pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i još tri devojčice koje su se zatekle kod ulaza – Anu B. (12), Bojanu A. (12) i Sofiju N. (14).

Zatim je u hodniku zamenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gde je Kostino odeljenje 7/2 imalo čas istorije. Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu Tatjanu Stevanović, pa se okrenuo i zapucao ka deci. Likvidirao je Andrijanu D. (14), Katarinu M. (13), Maru A. (14), Emu K. (14) i Andriju Č. (14) i ranio još šestoro školskih drugara.

Posle masakra je izašao iz učionice i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio decu.

Instagram/192_rs

Krio se kod dede
Samo dan kasnije, u četvrtak uveče, Blažić je započeo pokolj u Malom Orašju, ubivši bez ikakvog povoda Marka Mitrovića (18), zatim Lazara Milovanovića (20) i njegovog rođaka Aleksandra M. (17), kao i Nemanju Stevanovića (21) i malog Nikolu M. (15). Još šestoro mladih je teško povređeno.

Zatim je u Duboni ranio četvoricu muškaraca koji su popravljali kapiju, a onda je 500 metara dalje, u školskom dvorištu, likvidirao Dalibora Todorovića (25), kao i policajca Milana Panića (22) i njegovu sestru Kristinu (19).

Usledila je dramatična potera za Blažićem, u kojoj je učestvovalo više od 600 policajaca, i on je u četvrtak ujutro uhapšen u kući svog dede po majci u Vinjištu. Prilikom pretresa ovog imanja i Uroševe vikendice u mestu Šepšin pronađena je velika količina nelegalnog oružja.

Obojica se dive Hitleru
Još jedna bizarna stvar vezuje dvojicu monstruma, a to je poštovanje prema Adolfu Hitleru i nacizmu. Naime, Uroš Blažić je u trenutku hapšenja u selu Vinjište kod Kragujevca nosio majicu sa brojem 88, koji koriste neonacisti i simbol je za fašistički pozdrav “hajl Hitler” (slovo H je osmo po redu u abecedi).

Istraga je onda pokazala da je i Kosta opsednut nacizmom! Dečak je, kako je Informer juče ekskluzivno objavili, lekarima na psihijatrijskoj klinici u kojoj je smešten posle hapšenja detaljno pričao o nacističkoj ideologiji, o Hitleru i ‘genijalnim metodama i planovima’ nacističkog šefa propagande Jozefa Gebelsa!?!

– Ja sam novi firer, ujediniću svet… – rekao je Kosta šokiranim doktorima, kojima je čak pomenuo i da su ga Jevreji strašno uvredili, ali nije precizirao kad i gde se to dogodilo! U njegovoj sobi pronađena je nacistička literatura, ali Kostini roditelji su tvrdili da o tome ne znaju ništa!?

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin