“Ubacio sam dvije kocke šećera u maramicu i sa Brenom otisao kod Babe Vange.” REKLA mi je kada ću umrijeti, TO MI JE ŠOK VELIKI BIO,Čekam taj dan

0

Dok je trajala bivša Jugoslavija, Saša Popović i Brena su uvijek svuda bili srdacno docekani a takav prijem ceka se i dan danas.

 

 

Evo kratkog pogleda kako izgleda njihov susret sa Babom Vangom. Tokom boravka u Jugoslaviji, Saša Popović i Brena su dočekani i to traje i dan danas. Sada ce te da cujete pricu nezaboravnog susreta sa BABOM VANGOM.

 

 

 

Tokom našeg koncertnog putovanja koje je bilo u Bugarskoj obavjesteni smo da ćemo imati priliku da vidimo Babu VAngu i to oko 23 sata. Onda smo se pripremili Brena i ja i ponijeli po dvije kocke secera.

 

Večer prije našeg posjeta pažljivo smo stavili kockice u salavete i stavili sve to pod jastuk. Sutradan smo babi dali te kockice šecera pazeci da joj ne ponudi se novac ili neka materijalna dobra jer je već bilo sve bogato opremljeno. Zajedno smo krenuli, prošli pored satora punih ljudi koji su po 15 dana čekali na zakazane termine.

 

Svii su tražili Vangino vodstvo kroz četiri odvojene posjete tokom svih tih trenutaka prenijela je svoju mudrost. Zanimljivo je svima da je ona priča na Srpskom, govori Popović za medije.

 

Breni je izrazila dobrodoslicu meni i mom suputniku tada. u zelji da ostavim dojam dobar trazio sam da budem prvi koji ce da stupi u kontakt sa njom.

 

 

Kada je tražila da skinem naocare ja sam odbio. Kao odgovor ona me opomenula da sam neprijatan i da treba da dobijete sve informacije. Bez oklijevanja j govorila brzo. Imate 37 godina otac vam je umro u tragičnoj nesreci majka je sama, prestala je da pali svijeće a on je upozorava. izrazila je dviljenje mom crvenom automobilu i rekla da sam ga kupio u Becu.

 

Povjerila mi je i dokumente koji su nastali u Becu. Prema njenim rijecima organizacija u kojoj sam bio tada zaposlen ce da prestane sa radom u roku od godine dana i to ce rezultira njenim raspustanjem po njenim rijecima.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU   I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *