U sve UMEŠAN MUŽ stariji 30 GODINA? Poznato zbog čega se zapalila trudnica kod Čačka: Rođaka otkrila JEZIVE detalje

Trudnica (31) u devetom mesecu trudnoće polila se benzinom i zapalila u selu u okolini Čačka, navodno, zbog teškog života koji je imala sa nevenčanim suprugom (60).

Drama u selu odigrala se jutros, a porodica nevenčanog muža trudnice koja je pozvala Hitnu pomoć, prećutala je da je devojka pokušala da se zapali.

– Lekari su rano ujutru dobili poziv da se u selu nalazi trudnica koja je u devetom mesecu i koja ima trudove. Sanitet je otišao tamo i zatekao devojku sa brojnim opekotinama po telu. Medicinari su bukvalno zanemeli od prizora, pošto su ženi bili ispečeni stomak i butine, a porođajne bolove nije imala – priča izvor.

Devojka je odmah prebačena u Opštu bolnicu u Čačku gde su konstatovane opekotine na rukama, nogama i stomaku.

– Najpre je smeštena u jedinicu intenzivnog lečenja, a zatim je nakon opservacije upućena u Klinički centar Kragujevac na dalje lečenje. Prema dostupnim informacijama, pacijentkinja je majka troje dece – rekla je portparolka Opšte bolnice u Čačku Jelena Knežević.

Rođaka nesrećne trudnice kaže da oni sumnjaju da se devojka benzinom polila zbog teškog života koji je imala u braku.

– Ona je nekoliko godina živela u Vrnjačkoj Banji, gde je u braku s prvim mužem izrodila troje dece. Napustila ga je kada više nije mogla da izdrži torturu i loš život s njim.

Vratila se kući kod roditelja, ali je ubrzo potom počela da živi sa sadašnjim mužem (60). On iz prvog braka ima dvoje odrasle dece, a prva žena ga je napustila zbog maltretiranja i nasilja. On je tada potpuno ogrezao u alkoholizam – priča bliska rođaka nesrećne trudnice i dodaje:

– Već jednom ga je ostavljala, otišla je u Ivanjicu i tamo navodno živela sa nekim momkom. Međutim, ne znam šta se desilo pa se opet vratila u selo iako je znala da je prethodno sa suprugom prošla pakao, pošto je tukao i maltretirao.

U porodici u kojoj je rođena ne cvetaju ruže, pa ni od svojih najbližih nikada nije imala neophodnu podršku – rekla je rođaka.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin