U stanu majke pronađene 4 bebe u ZAMRZIVAČU! Ona je sve trudnoće krila ! ODLUČENO JE- Neće joj se suditi

Ova istraga koja je napravljena je jedna od jako kompleksnih, toliko neobična i konfuzna sa kojima se ova kancelarija ikada srela i dan danas ne možemo da vjerujemo da se ovo desavalo.- rekao je tuzilac tada.

 

Majka koja je inače bila vlasnica stana u Bostonu u kojem su četiri bebe pronadjene u zamrzivaču u novembru 2022. godine i nece se ona suociti sa krivim prijavama i nakon istrage koja je napravljena, saopstio je u utorak 30. aprila tuzilac.

 

U saopštenju za javnost u ovom slučaju Hejden je rekao dane vjeru da bi moglo da se desi slučaj protiv Aleksisa Aldamira koja sada ima 69 godina mogla bi ponovo sada da se dospije na sud i da se ponovo o tome govori.

 

“Ovo je istraga koja je napravljena kao jedna od najkopleksnijih, toliko neobičnih od strane svi. Iako su neki odgovori se spojili, postoji mnogo elemenata iz ovog slučaja i vjerujemo da nikada neće biti nikoga ko će odgovarati.”

 

“Mi nikada nećemo znati tačno kada i gdje su rođene ove četiri bebe koje su pronađene u tom stanju.”

 

Policija u Bostu u novembru 2022. godine pronašla četiri mrtve bebe nakon što je primljen hitan poziv od brata te majke gdje je otkriveno tijelo.

 

Brat je rekao da su on i njegova supruga pronasli bebe dok su cistili stan u kojem je nekada zivela njegova sestra. Obdukcijom nisu pronađeni nikakve unutrašnje ni spoljašnje traume i nije bilo dokaza o povredama.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I       FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)