U prodavnicama se pojavio najbizarniji “PARIZER” ikada: Evo šta se dešava kad se prelije vodom (VIDEO)

I dok se Ilon Mask nada da bi čovek mogao da ode na Mars do kraja ove decenije, u Belorusiji se bave manje zahtevnim projektima. Tako su došli do supe u kobasici, inovacije na gastronomskoj sceni, pod rukovodstvom Grodnjanskog kombinata za preradu mesa.

“Kobasosupa” se u prodavnicama pojavila u pakovanju tipičnom za parizere i mini šunke, ali će kupci na veoma jednostavan način za samo nekoliko minuta moći da je pretvore u nešto što deluje kao bogat obrok.

 

Naime, sadržaj je potrebno samo preliti u šerpu odgovarajuće zapremine (1,5 do 2 litra) i zatim dodati približno pola litra vode. Mešavina će tada morati da se stalno meša dok ne provri, a iz kompanije napominju da će ljubitelji tečne hrane moći da dodaju još vode ako smatraju da je to potrebno.

Fabrika je najavila ukupno pet vrsta supa u omotu, pa će kupci moći da biraju između kiselih krastavaca sa mesom, papazjanije, vegetarijanske mešavine, piletine sa pirinčem…

Cene proizvoda nisu istaknute na sajtu mesnog kombinata Grodno, ali se navodi da će rok trajanja biti 40 dana i da će morati da se čuvaju na temperaturi od 0 do 6 stepeni.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *