U ovu kuću se ZAKUCALO 23 automobila: Vozače buni jedna stvar, a vlasnik se već navikao (VIDEO)

Vlasnik kuće na istoku američkog grada San Hozea tvrdi da je njegov dom bio meta jurećih automobila više od 20 puta u proteklih 50 godina. Uprava grada se nada da će dobiti sredstva kojima će poboljšati sigurnost puteva na tom području.

Rej Minter kaže kako je njegova osiguravajuća kuća potrošila 30.000 dolara na postavljanje metalnih šipki u njegovo dvorište, ali to nije sprečilo ljude da se, silazeći sa autoputa, zabijaju u njegovu kuću.

– Od kad je autoput ovde, četiri su auta potpuno prošla kroz moju kuću – rekao je Rej za KTVU, dodajući kako mu je ostalih 19 nesreća “samo” uništilo ogradu.

Izgubio je i tri sopstvena automobila parkirana u dvorištu, a njegova najmlađa nećakinja je jednom završila u bolnici na nekoliko nedleja kada se nepažljivi vozač zabio u nju pred Rejevom kućom. Vlasnik nekretnine sada kaže da je zahvalan što niko od njegove porodice nije ozbiljnije povređen ili ubijen u ovim naletima automobila.

Problem je u rampi za silazak sa južnog autoputa 680. Vozači stalno greše u procenama brzine kada silaze se isključuju, a u Rejevom dvorištu završavaju kada pokušaju da skrenu desno na Aveniju Džekson.

Rej kaže kako je većina vozača koji su slučajno posetili njegovo dvorište bila pijana. Iz grada kažu kako su se prijavili za subvenciju u iznosu od 40 miliona dolara za bezbednosni projekt sigurnosti na Aveniji Džekson. Takođe naglašavaju da u gradu nemaju ovlašćenje da prave izmene na samoj rampi, tako da podstiču vozače da na toj deonici uspore i prate saobraćajne znakove.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin