U OVE tri POZE svaka ZENA ce da DOZIVI ORRGAZAM za par MINUTA ima da VRISTI OD ZADOVOLJSTVA

Suprotno onome što mnogi muškarci misle, razlog zašto žena najčešće doživi orgazam tek nakon njih, to jest sa nekim drugim partnerom, nema apsolutno nikakve veze s veličinom penisa ili izdržljivošću. Radi se o tome da većima muškaraca intimne odnose ima u položajima koji stimulišu njihova sopstvena područja osetljivosti, to jest erogene zone, a ne ona koja pripadaju njihovim partnerkama, piše Your Tango.

Naime, nije svaka poza ista i ne utiče jednako na zadovoljstvo žene. Kada dama želi da postigne vrhunac, najbolje su one najjednostavnije poze uz malo izmena.

Uz nekoliko modifikacija orgazam se postiže i lakše nego što ste to mislili, pa seksolozi preporučuju da pokušate s ove tri poze jer, kako tvrde, sa njima nema greške.

Prilagođena misionarska poza
U pitanju je klasična poza koju svi vole, a kako bi još više uživali, ispod zadnjice žene se preporučuje stavljanje jastuka kako bi karlica bila što izdignutije. Takođe, predlog je da žena svoje noge, umesto oko partnera, preklopi prema svojim grudima. Penetracija će tako biti jača, a osećaj bolji.

Pseća poza
Iako mnogi misle da žena u ovoj pozi ne može da postigne orgazam, varate se. Žene i te kako mogu da uživaju u njoj ukoliko to zaista žele. Trebalo bi da legnu na stomak i lagano podignu zadnjicu, a ako im je teško da budu u tom položaju mogu da se potpomognu i podmetanjem jastuka. Pokreti muškarca treba da budu sporiji i u ritmu. Orgazam žene u takvoj pozi ne bi trebalo da izostane.

Žena odozgo
Ovu pozu muškarci obožavaju jer tako najbolje vide svoju partnerku, a kako bi još više uživali mogu da naprave neke izmene. Kada je žena gore poželjno je i da muškarac sedi tako da im se grudi dodiruju. Preporučuje se i da partnerka jednu ruku zabaci iza sebe i oslanja se na krevet. Muškarac će tako moći raditi sa svojim rukama šta želi, a žena će kontrolirati pokrete.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin