“U meni PUCA svaki atom postojanja”, oglasila se supruga Marinka Rokvića

Porodica Rokvić ispratila je voljenog Marinka na vječni počinak, nakon što je 6. novembra izgubio bitku sa opakom bolešću. Neutješna supruga i sinovi ne mire se sa velikim gubitkom koji su doživjeli, a nakon što je Nikola uputio svom ocu dirljive riječi kojima se oprostio od njega, isto je učinila i Marinkova udovica.

Slavica je u potresnoj poruci koju je podijelila putem Instagrama otkrila kako se oseća.

– Jutro, to sumorno subotnje jutro. Tišina, koja ne umiruje već razdire grudi. Srce koje od bola savija leđa, s mukom se ispravljam i mislim da pobjedu nosim. A koga sam pobjedila? Skrhana u trenu u meni puca svaki atom postojanja, ludilo koje prijeti da nadjača razum. Tuga koja me bez pitanja uvlači u svoje skute. Osjećaj borbe jenjava i gubi se u daljini. Smiraj, a da li je? Samo na tren i on se gubi. Poraz, patnja, očaj, nevjerica, nedostatak vazduha… Svijetlost koja podiže i plaši.

Svijest koju ne priznajem jer surovim grčenjem iskrivljuje i kvasi mi lice. Boli i odjednom znam da se sa njom nosim. Nije smrt kad umireš. Već kad voliš nekog, a bez njega ostaješ. Kad sve u tebi utihne, a ti i dalje dišeš, živiš… Stid zbog slabosti koja nadjačava.

Pred tobom zavezanih ruku stojim, nemoćna da priznam poraz. A ti u postelji uzvišen, veličanstven, dostojanstven sa osmijehom na licu usnulog i slobodnog poput ptice sa likom svetačkih nijansi. Zagledan u daljinu do koje ne mogu da doprem. I onda kao da čujem tvoje riječi: “Slavuju, ne tuguj radosna budi”. Pokušavam dušo, radost u bolu da tražim. Izvini, željela bih, ali je ne pronalazim – napisala je Slavica uz emotivnu fotorafiju sa Marinkom.

Podsjetimo, Marinko je na vječni počinak ispraćen 11. novembra na Novom bežanijskom groblju, a sahrani su prisustvovale brojne ličnosti sa estrade, prijatelji i njegovi najbliži.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin