U malenoj trošnoj kućići sa poljskim wc-om Rada je odrasla! Kada bi morali da se kupamo, ovdje smo bili i ZIMI i ovako se snalazili

0

Rada Manojlović je odrasla u svom rodnom mjestu Četereža i oduvijek je bila otvorenaNakon što je Rada stekla status omiljene i cijenjene pjevačice, prioritet joj je bio ispunjenje očeva dugo očekivanog sna o posjedovanju zasluženog doma.

 

U skladu sa svojim angažmanom, pjevačica je za natjecanje nove nekretnine izdvojila pozamašnu svotu od 100.000 eura.a osoba i govori je sve što voli na tom mjestu.

 

Koliko god radila, koliko god je imao gust raspored talentovane pjevačice kada god bi imao neki slobodan trenutak odlučio je da ode svojoj kući, koju je sredila i izgradila zahvaljujući novcu koji je zaradio tokom rada.

 

 

Radino odrastanje je bilo teško a ona je o tome otvoreno govorila. Dok sada živi u Beogradu, ona jako voli doci u svoje selo.

 

Kako je i rekla dok je bila manja zvijela je u staroj i oronuloj kući. Nakon što je izgubila majku, pjevačica ostaje sa sestrom i ocem, samo su oni bili jedno drugo sve.

 

 

Pjevaćica i njena porodica u prošlosti koristili su poljski wc i kada bi morali da se kupaju, prvo bi se voda morala ugrijati na šporet na drva a nakon toga su isli na kupanje pa je sada i Manojlović otkrio kako i sta se sve desavalo.

 

 

Nakon što je Rada postala jako popularna i cijenjena pjevačica ona je imala prioritet da ispuni očev san to da ima svoj dom zasluženi.

 

Za to je ona odvojila 100.000 eura i dugo je radila da se taj san ostvari.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *