U KALUĐERICI RANJEN BOKSER: Napadač pucao sa skutera i pobegao! Inspektori i danas na mestu pucnjave

U beogradskom naselju Kaluđerica sinoć je, kako saznaje Kurir, upucan vlasnik beogradskog bokserskog kluba Dalibor Filić (40).

 

 

Filić je pogođen jednim metkom u ruku i njegovo stanje je stabilno, a uranio ga je napadač na skuteru, koji je posle ispaljenih hitaca pobegao i za njim se intezivno traga.

– Znam da je Dalibor otišao da pokupi decu ovde na ćošku kod prodavnice i prošao je neko na skuteru i zapucao na njega. Dalibor je došao kolima, neko kaže da je ranjen dok je bio u vozilu, a neko sad kaže da je pogođen kad je izašao iz kola. Samo smo čuli tri pucnja, ali ja nisam video šta se desilo – kaže za Kurir jedan komšija i dodaje:

 

 

– Njegova porodica je tu iz komšiluka,tu žive i drže boks klub. On čovek ima troje dece. Ja živim ovde više od 10 godina i ne znam ni za kakav problem sa njima. Korektni su prema nama.

 

 

Kako nezvanično saznajemo, ranjeni je ranije bio problematičan, ali u poslednje vreme nije bilo saznanja o nevoljama, te je motiv ranjavanja i dalje nepoznat

 

– Filić se već dugo bavi boks klubom i porodicom, pa već dugo nema saznanja o njegovim kriminalnim aktivnostima. Motiv je nepoznat i sve mogućnosti se ispituju, kao i to da li je u pitanju opomena ili je neko pucao da ga ubije – kaže izvor Kurira.

 

Na mestu pucnjave su i danas bili inpektori, ali i porodica i prijatelji napadnutog Filića.

 

 Mesto gde je upucan je pokriveno nadzornim kamerama, a proverava se koja kamera je zapravo snimila događaj, te će svi snimci biti preuzeti – kaže izvor Kurira i dodaje:

 

– Taj deo Smederevskog puta je pokriven kamerama, kao i deo ispred prodavnice i preko puta iste, a proverava se i da li imaju kamere na putu kojim je napadač pobegao. Naime, sumnja se da je motociklista posle ispaljenih hitaca skrenuo u sporednu ulicu i odvezao se u nepoznatnom pravcu.

 

 

Policija intenzivno radi na hapšenju napadača čiji je identitet i dalje nepoznat, a pokrenuta je akcija “Vihor”.

 

 

Filić, inače, u svom bokserskom klubu trenira sve uzraste i priprema za takmičenja, a klub se nalazi samo nekoliko stotina metara od mesta gde je ranjen.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU            I            FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)