U inkubatoru je, ima MODRICE po telu: Ovo je BEBA rođena u stravičnom zemljotresu u Siriji (FOTO)

Spasioci su pronašli bebu u ponedeljak posle podne

 

Snažan zemljotres koji je juče pogodio Tursku i Siriju izazvao je brojna razaranja kao i veliki broj žrtava. Ipak, u smrtonosnom zemljotresu, život je našao svoj put. Dok su se zgrade rušile kao kule od karata, na svet je došla jedna devojčica, prkoseći katastrofi i paklu koji se odvijao oko nje.

Novoređenče je pronađeno pod ruševinama u Siriji, a još je pupčanom vrpcom bilo vezano za majku, Afru Abu Hadiju koja je nađena mrtva, kako su rekli rođaci i doktor.

Beba je jedini preživeli član porodice dok su svi ostali poginuli kada se u zemljotresu srušila zgrada u gradiću Jinderis, nedaleko od granice sa Turskom, rekao je rođak Ramadan Slajman za AP.

Spasioci su pronašli bebu u ponedeljak posle podne, više od 10 sati nakon zemljotresa. Komšinica je presekla pupčanu vrpcu i ona i drugi su brzo odneli bebu u dečju bolnicu u obližnji grad Afrin.

Beba se trenutno nalazi u inkubatoru, rekao je doktor Hani Maruf, a danas su objavljene i njene fotografije iz bolnice.

Kada je pronađena telesna temperatura bebe bila je ispod 35 stepeni. S obzirom na to, lekar pretpostavlja da je rođena tri sata pre nego što je pronađena.

Ima modrice po telu uključujući jednu veliku na leđima, ali je u stabilnom stanju, rekao je doktor.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)